İstanbul Sultanbeyli'de Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde Gerçekleştirilen İl Divanı, Ulusal ve Yerel Basında Büyük Yankı Uyandırdı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz , Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner ve Genel Merkez MKYK Üyelerinin de katılımlarıyla coşkuyla kutlandı.

Gündeme Dair Önemli Açıklamalarda Bulunan İstanbul İl Başkanı Nuri Özata "Liderimiz Dr. Fatih Erbakan'ı 2028'de Başkan Yapacağız." dedi. Ayrıca Divanda Söz Alan Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla "Yeniden refah Partisi olarak dün savunma sanayinin gözbebeği Merhum Erbakan Hocamızım eseri TUSAŞ'a yapılan hain saldırıyı şiddetle lanetliyoruz. Saldırı sonucunda şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz.  ABD, müttefikimiz Türkiye'nin yanındayız diye açıklama yapmış hadi oradan.  Saldırıyı gerçekleştiren katillerin PKK'lı olduğu açıklandı. PKK taşeron bir örgüttür. 

AYRICA DOMUZDAN POST SİYONİSTLERDEN DOST OLMAZ

Numan Kurtulmuş: Saldırının hedefi sadece TUSAŞ değildi Numan Kurtulmuş: Saldırının hedefi sadece TUSAŞ değildi

 En büyük patronları ABD ve İsrail'dir. Bu patronların hedefi Türkiye'yi bölmektir. Dolayısıyla ABD bitti demeden PKK'da, terör de bitmez.  Ayrıca domuzdan post Siyonistlerden dost olmaz.  Bu bağlamda! Sn. Devlet Bahçeli'nin çağrısı da bu gerçekten uzak olduğu için, milletimizden de karşılık bulmayacaktır." dedi. 

Konuşmasına Devam Eden Aşıla "Türkiye'de uzun yıllardır giderek azgınlaşan bir sağlık terörü var.  Bu 12 yeni doğmuş bebeğin katliamı buz dağının sadece görünen küçük bir kısmı. Emin olun bu örgütün katlettiği bebek sayısı İsrail'in katlettiği bebek sayısından az değildir.     Bebekleri sırf para için kan donduran yöntemlerle katletmeyi göze alabilen bu zihin yapısı, çok daha yüksek kazançlar elde etmek için Avrupa ve Amerika'da litresi milyar dolara satılan Adrenochrome alıcılarıyla bağlantıya geçmiş olabilmeleri ihtimali de gayet mümkündür. Sadece bebeklerin ölümü ile ilgili değil, binlerce insanın öldüğü pandemi döneminin uygulamaları ve bu güne yansıyan olağanüstü artış gösteren yetişkin ölüm istatistikleri hakkında da derhal soruşturma başlatılmalıdır. Kim olursa olsun herkes hesap vermelidir." diye konuştu.

Muhabir: AHMET MUHAMMER GÜNGÖR