Zafer Bayramımız kutlu olsun

Zafer Bayramımız kutlu olsun. Bugün Ay, Yay burcunda seyahat ediyor. Dışarıda vakit geçirmek, bir seyahat programı hazırlamak, organizasyonlara katılmak için uygun etkiler var. Gökyüzünde ateş burçlarında gerçekleşen olumlu enerji ile sosyal ortamlarda olabileceğiz.

KOÇ: Sevgili Koçlar, asi bir ruh haline bürünebilir ve enerjinizi sarf etmek için yer arayabilirsiniz, yurt dışı bağlantılarınız güçlü, seyahat etmek için uygun etkiler var. Aşk size çok yakın bugün.

BOĞA: Sevgili Boğalar, ortaklaşa fikirler aldığınız birileri ile iş yapmak çok doğru bir karar. Güven teması sizler için önem kazanıyor, fakat hisleriniz kuvvetli ve birlikten kuvvet doğar sözü sizler için geçerli bugünlerde.

İKİZLER: Sevgili İkizler, sevdiğiniz kişiyle aranızdaki sorunları çözmek için konuşmak ve dinlemek ikisi bir arada olmalı, karşı taraf ilgi bekliyor olabilir. Bunun için elinizden geleni yapmalısınız.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, görüştüğünüz kişilerden yardım isteyebilir, halletmekte zorlandığınız konularda destek görebilirsiniz, içinize atmaktansa, dışarıda bazı şeyleri halletmek aslında daha kolay fakat siz bu konuda inatçısınız.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, gezmek dolaşmak istediğiniz bir gün. Alışveriş yapmak ve kendinize vakit ayırmak isteyebilir, sosyalleşmek için organizasyonlara liderlik edebilirsiniz. Gideceğiniz ortamlarda sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, istediğiniz bir ev veya emlak işiniz varsa; bunun için adım atmaktan korkmamalısınız, yıldızlar bu konuda sizi destekliyor olacaklar; Merkür retrosunu hesaba katacak olursak; geçmişten kalma bir istek bu.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, yakın çevreniz hareketleniyor, yazmak, çizmek, tasarlamak size ilham veriyor. Bazı hobiler edinmek veya hobi olan bir şeyi profesyonel hayata taşımak isteyebilirsiniz. Dedikodular ise devrede.

AKREP: Sevgili Akrepler, konu maddiyat olunca akan sular duruyor, bütçenizi iyi hesap etmeli ona göre harcama yapmalısınız, aşk konusunda geçmişten birileri tekrar kapınızı çalabilir veya bir haber alabilirsiniz.

YAY: Sevgili Yaylar, bugün enerjiniz yerinde; dinamik ve atak olabileceğiniz bir gündesiniz, zihniniz ise çok meşgul; aynı anda pek çok şeyi başarmak veya aynı anda bir den fazla yerde olmak isteyebilirsiniz. Spor faaliyetleriniz devrede.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, planlanmış bazı işleriniz devrede olacak. Sevdiğiniz kişiyle aranızda buzlar eriyor. Sınırlarınızı kaldırmanız her iki taraf için de en hayırlısı. Bu şekilde zaten bir yere varamayacağınızı anladığınızı umuyorum.

KOVA: Sevgili Kovalar, arkadaş çevreniz genişliyor, faal ve girişken yapınızı ortaya koymaktan çekinmeyin. Duyacağınız bazı haberlere hem şaşırabilir hem de sevinebilirsiniz. İş ortamınızda yükselişe geçiyorsunuz.

BALIK: Sevgili Balıklar, olumlu bir atmosferdesiniz. Bu tutum sayesinde pek çok şeyi başarabilir, yaratıcılık gerektiren konularda fikirlerinizle beğeni toplayabilirsiniz. Aşk konusunda her şey yoluna girecek.