Güneş, Aslan burcuna geçiş yaptı.

Güneş, Aslan burcuna geçiş yaptı. Dikkat çekmek, fark edilmek, yaratıcılığın artması karşımızdaki insanları etkilemek, liderlik yapmak, popülerlik devrede. Bugün ayrıca yeniay gerçekleşiyor; aşk ve çocuklarla ilgili konularda dileklerde bulunabilir, yeni başlangıçlar yapabiliriz. Yeni projeler geliştirerek, girişim enerjisini hissedebiliriz.

KOÇ: Sevgili Koç ve yükselen burcu Koç olanlar, bu hafta sizleri aşk ve sevgi konularında büyük sürprizler bekliyor, hamilelik düşünenler Koçlar için bu hafta bu konuda destekleyici etkiler var; bunun üzerine düşmeli ve bu güzel yeniayı değerlendirmelisiniz.

BOĞA: Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Aslan burcunda gerçekleşen bir yeniayla başlıyoruz, sabit bir burçta gerçekleşecek yeniay, sizin enerjinizle çok uyumlu. 4. evinizde meydana geliyor ve sizlerin ev hanenizde olumlu değişimler yaratıyor.

İKİZLER: Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, yeniay sizin 3. hanenizde gerçekleşecek; yani kardeşler, yakın çevre ilişkileriniz, komşular, yakın arkadaşlar, akrabalar hanenizde yeni bir oluşum yaşanacak.

YENGEÇ: Sevgili Yengeç ve yükselen burcu Yengeç olanlar, hafta boyunca parasal konularda çok şanslı olacaksınız, Aslan burcundaki stelyum nedeniyle, pek çok yerden iş teklifi gelebilir, elinizdekilerin değeri artabilir, maddi kaynaklı sorunlarınız bu hafta çözülebilir.

ASLAN: Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, sizin burcunuzda gerçekleşecek yeniayla beraber, yepyeni duygular ve kararlar içine giriyorsunuz sevgili Aslanlar, bu hafta şans sizden yana başlıyor, kendinize olan güveniniz tam.

BAŞAK: Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, ne oldu size böyle, gardınız düştü, haliniz yok, bir isteksizlik ve tahammülsüzlük başrolde. Özellikle ortaklaşa iş yaptığınız kimselerden, aradığınızı bulamadınız, beraber çalıştığınız kimselerle aranızda sorun var.

TERAZİ: Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, arkadaşlık hanenizde oluşacak bir yeniayla başlıyorsunuz haftaya; gerçekleşecek bu yeniay Aslan burcunda meydana geliyor, hayatınıza yeni insanları dahil etmek istiyor gibisiniz.

AKREP: Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, iş konularında çok güzel bir başlangıç, bir teklif veya bir projeyle karşılıyorsunuz haftayı, bu yeniay sizin kariyer hanenizde yapmak istediklerinizi önünüze çıkarıyor ve fırsatlar sunuyor sizlere.

YAY: Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, yeniay sizin 9. evinizde meydana geliyor; medya, uluslararası ilişkiler, yayıncılık, yurtdışı seyahatleri, yabancılarla ilgili işler, eğitim, din ve inançlar hanenizde yenilikler yapmanız için sizi dürtüyor.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, bugün meydana gelecek olan yeniay sizlerin ortaklaşa para hanenizde oluşacak, yeni ortaklıklara imza atmanız mümkünken, bir taraftan da ev almak veya bir arsa satın almak istiyorsunuz.

KOVA: Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, bu hafta tüm gücünüzle ve içinizde durduramadığınız ilişkim olsun, yeni bir sayfa açılsın istemiyle açıyorsunuz haftayı, Aslan burcunda gerçekleşecek yeniay sizin evlilik hanenize denk düşüyor, birliktelikleri destekliyor.

BALIK: Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, günlük rutin işleriniz çok arttı, her gün yeni bir şeyler ekleniyor, çalışma ortamınızda veya evinizde bir takım yenilikler yapmak bugünü başlangıç kabul edebilirsiniz.