Ay, hareketine Akrep burcunda devam ediyor.

Ay, hareketine Akrep burcunda devam ediyor. Gökyüzünde Merkür, Venüs, Satürn, Jüpiter dört gezegende geri gidiyorlar. Geçmiş ile ilgili konular önümüze serilebilir. Takıntılı ve depresif olabiliriz. Gizli olana merak salabiliriz. Ay ve Mars arasındaki karşıt açı asabiyete davetiye çıkarabilir.

KOÇ: Sevgili Koçlar, manevi temalar öne çıkabilir, yaratıcı çalışmalar açısından da son derece güzel bir dönem. Savaşmak istemeyeceğiniz, olayları akışına bırakacağınız bir süreç olacak, içsel sezgilerinizde artış yaşayabilirsiniz.

BOĞA: Sevgili Boğalar, iş anlaşmaları yapmak için uygun bir süreç değil, iletişimde aksaklıklar mevcut, elinize yeni iş almayın, daha önceki işlerin detaylarıyla ilgilenin ve düzeltilmesi gereken yerler varsa onlarla ilgilenin diyorum.

İKİZLER: Sevgili İkizler, aşk ve sevgi konularında da bir eskiye dönüş var diyorum ben sizler için. Eski flörtler aşklar yeniden devreye girebilir. Arkadaş çevrenizde veya sosyal organizasyonlarda bir karşılaşma yaşayabileceğinizin altını çiziyor. Hafta sonuna doğru seyahat planı olabilir.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, ortaklarınızla aranızdaki iletişim kopukluğuna dikkat etmekte fayda var, yeni ortaklık kurmak isteyenler için uygun bir süreç değil. Para konularında, ödemelerinizde gecikmeler ve aksaklıklar var.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, iki kişi arasında kalmış olanlar bir sonuca varabilecekler nihayet, biliyorsunuz sizler bazı durumlarda kararsız davranabiliyorsunuz. Bu hafta bu konu sonuca ulaşacak. Çevrenizden birinin ameliyat veya hastalık haberini duyabilirsiniz, bu konuda elinizi taşın altına koymak gerekecek.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, iş ve aile konularında şansınız yaver gidiyor. Ev ve aile sizi destekliyor olacak, birlikte güzel organizasyonlar bulunabilirsiniz. Yalnız Merkür sizlerin yönetici gezegeniniz; biraz kafa karışıklığı, iletişim hataları ve elektronik eşyalarda bozulmalar gibi can sıkıcı durumlar içerisine gireceğinizi söylemeliyim.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, gönlünüzdekine aklınız onay verirken, aklınızda olana gönlünüz razı geliyor. Bu hafta sonunda Venüs yöneticiniz düz hareketine geçiyor ve artık rahatlıyorsunuz; geçmiş konulara takıntı yapmış olanlar bundan kurtuluyorlar.

AKREP: Sevgili Akrepler, zihniniz bir konuda berraklaşıyor. Medya, tanıtım, yazışmalar, yurtdışı bağlantılı konularda ivme kazanacaksınız, bu alanda efor sarf etmek isteyeceksiniz. Rüyalarınız aktif hale gelebilir ve mesaj içerebilir. Yaratıcılığınız da artıyor olacak.

YAY: Sevgili Yaylar, geçmişte yapmadığınız belki yapamadığınız bir iş bir projeyi tamamlama kararı alabilir ve ciddi maddi gelir elde edebilirsiniz. İş yerinizdeki arkadaşlarınızla uyumlu ılımlı çalışmalar yapabilir, kazanç kapılarınızı aralamanın yollarını keşfedebilirsiniz.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, günlük yaşantınızda çevrenizdeki kişilerle iletişiminizde yanlış anlaşılmalar, iletişim kopukluğu, engeller ve bir dizi sinir bozucu olaylarla karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınız sizler için önem taşıyacak, onlardan destek bekliyorsunuz.

KOVA: Sevgili Kovalar, çocuklarınızla ilgili konularda bazı düzenlemeler yapmak zorundasınız, belki vakit bulamadığınız veya gerek görmediğiniz oto kontrolü sağlamak durumunda hissedeceksiniz; diyete başlamak, bakım yaptırmak, yeme içme düzeninizi ele almak adına uygun etkiler altındasınız.

BALIK: Sevgili Balıklar, sağlık konularında bazı şeyleri abarttığınız doğrudur. Gayet iyisiniz sadece dinlenmeye ihtiyacınız var, düzenli uyku ve spor şart. Çalışma ve yaşam koşullarından bazen sıkılıyorsunuz.