Haftaya başlarken görev bilincimiz yüksek.

Haftaya başlarken görev bilincimiz yüksek. Ay Boğa burcunda. Merkür ve Mars ise Başak burcunda kavuşumdalar. Pratik, çözüm odaklı, çalışkan hissediyoruz. Biriken işlerimiz varsa halletmek için uygun bir gün. Ayrıca Ay Boğa’dayken, kendimizi şımartmak ve leziz yemekler yapmak veya yemek için ideal.

KOÇ: Sevgili Koçlar, gizli kalmış sırlar açığa çıkarken; özellikle maddi durumunuz ile ilgili bir karar alabilir, belki bir fırsat yakalayabilirsiniz. Bugünlerde ayrıca yeni bir eğitim veya seyahat konusu gündeminize gelebilir.

BOĞA: Sevgili Boğalar, aşk hayatınız, maddi kaynaklardan ötürü biraz sendeler gibi görünebilir, ilişkinizde farklı etkiler alabilirsiniz. Eski bir ilişkinizin gündeme gelmesi ise olası. Kendinize güveniniz tam. Kimseyi umursamıyorsunuz.

İKİZLER: Sevgili İkizler, kendi içinize yolculuk yapmalı ve gerçekte neyi isteyip, istemediğinize karar vermelisiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür artık sizi harekete geçiriyor ve adeta dürtüyor. Yapılması gereken yapılmalı.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, talih, borsa türü şans oyunları size uygun değil. Bu hafta ayrıca sağlık konularında daha dikkatli olmaya, yeme içme alışkanlıklarınızı gözden geçirmeye başlayacaksınız.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, bugün gökyüzü sizi ev ve aile ortamınızla ilgili konularında uyarıyor, gerginlikler ve tartışmalara açık bir dönem, evli ve çocuklu olanlar içinse çocuklarıyla ilgili bir karar almak durumunda kalabilirler.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, medya sektörü, tanıtım, pazarlama, reklam gibi konularda ilerleme kaydedeceksiniz, fakat kardeşlerinizle veya yakın arkadaşlarınızla aranızda sorunlar çıkabilir. Evde tartışma ve kaos durumlarından kaçınmanızı tavsiye ediyorum.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, kredi çekmek, faiz, vergi, ödemeler konusunda atılımlar başlatabilir, yeni bir ortaklık için teklif alabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise sevdiğiniz kişiyle kısa bir seyahate çıkmak, ilişkinizi güçlendirecektir.

AKREP: Sevgili Akrepler, bugün biraz sinirli ve agresif davranabilir; olmadık insanlarla tartışmaya girebilirsiniz. Bazı bitişler ve kopmalar yaşayabilirsiniz. Yalnız olan Akrepler yeni bir ilişkiye adım atarken dikkatli olmalı bu hafta.

YAY: Sevgili Yaylar, kendinizle ilgili spesifik kararlar alabilir, yeter artık bu böyle gitmeyecek, her şeyi değiştiriyorum diyebilirsiniz. Sıkıldığınız monotonlaşmış her şeyi hayatınızdan silip atabilir ve bir anlamda arınma ve tazelenme enerjisini hissedebilirsiniz.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, arkadaş çevrenizde istenmeyen aksiliklere tartışmalar çıkabilir; yeni bir okul veya yeni arkadaşlar konusunda stresler baskılar yaratabilir. Bu etkileri en aza indirmek için sık sık doğada vakit geçirmek gerekebilir.

KOVA: Sevgili Kovalar, patronlarınızla aranızın açılması; yanlış anlaşılmalara, bir projenin sonlanmasına neden olabilir; aşk hayatınız ise kalabalıklaşıyor, çevrenizi bir sürü insan saracak; seçim yapmak zor olabilir sizler için…

BALIK: Sevgili Balıklar, eğitim, öğretim, medya, basın-yayın, hayat felsefeniz hakkında ikilem yaşayabilir; seyahat planları yarım kalabilir veya ertelenme olabilir; bu süreçte düşünceleriniz size eskimiş gelebilir. Aşk için erken.