Ani kararlar almak, bizi sonradan pişmanlık duygusuyla baş başa bırakabilir. Düşüncelerimizi hayata geçirmeden önce dikkatli olmalıyız.

Ay, Koç burcunda. Duygularımız ve mantığımız dengede; hareket ederken her ikisini de kullanabiliyoruz. Fakat Ay ve Plüton arasındaki gergin açı, hırpalayıcı ve yıpratıcı olabilir. Ani kararlar almak, bizi sonradan pişmanlık duygusuyla baş başa bırakabilir. Düşüncelerimizi hayata geçirmeden önce dikkatli olmalıyız.

KOÇ: Sevgili Koçlar, otorite figürleriyle çekişmeli ve mücadeleli geçecek bir gün sizle için. Biraz maniple edici durumlar, güç savaşları olabilir. Yorgun ve bitkin bir ruh haline dönüşebilirsiniz. Meyve veren ağaç taşlanır lafı bugün size göre.

BOĞA: Sevgili Boğalar, aktif ve hızlı karar almak isteyebilir ve bunu hayata geçirmek için harekete geçme planları yapabilirsiniz. Kendi kendinize, maddi açıdan güvencede olmak ve itibarınızı korumak sizin için bugün çok önemli.

İKİZLER: Sevgili İkizler, umut dolu olduğunuz bir gün. Hayalleriniz ve hedefleriniz var. Coşkulu ve hareketlisiniz. Öğrenmeye, yeni şeyler keşfetmeye meraklısınız. Aile içi bir problem bugün bayağı bir yol kat edilerek halledilmiş olacak. Sonuç sizin lehinize.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, patronlarınızla aranız düzeliyor. Çalıştığınız ortamlarda yaptığınız işler herkesin beğenisi topluyor. Sadece siz azla yetinmek istemiyor ve daha fazlası için mücadele ve hırs dolusunuz bugün.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, fikirsel anlamda kendinizi oldukça özgür hissedeceğiniz bir gün. Bugünlerde baş kaldırmaya ve asilik yapmaya eğilimlisiniz. Dik kafalı olarak anılabilirsiniz. Tabii hayat iki yönüyle karşımızda bir taraf dik başlı derken, diğer taraf ne kadar sevimli diyebilir.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, dürtüsel yönlerinizi bastırabiliyorsunuz bugün. İşleri basitleştirmek ve fazla karışıklığı ortadan kaldırmak niyetindesiniz. Ödemeler ve muhasebe türü şeylerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, dürüstçe düşündüklerinizi söylemek ve yaratıcı fikirlerinizi hayata geçirmek isteyeceğiniz bir gün olacak sizler için. Maceraya açıksınız ve sivri dilli, patavatsız kişilerden hoşlanmıyorsunuz.

AKREP: Sevgili Akrepler, bugün yönetici gezegeniniz Mars’ın kariyer evinize çok güzel uyumlu bir açısı olacak. Bunu değerlendirmeli ve kariyer, iş hayatınız adına kullanmalısınız. Aklınızda bir plan veya sunum, proje varsa hemen harekete geçmelisiniz.

YAY: Sevgili Yaylar, şartları kabullendiğiniz ve aile içerisinde uyumlu hareketlerinizle beğeni topladığınız bir gün. Görsel sanatlar, fotoğrafçılık, moda, dekorasyon gibi konular ilginizi çekebilir. Evde bir tadilat veya tamirat işiyle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, bugün bardağın boş tarafına bakmaya meyillisiniz, alacağınız haberler olumsuz değil belki ama siz olumsuz tarafından ele alıyorsunuz. Bunu aşmalı ve maneviyata, fedakarlığa eğilmelisiniz. Sevginin gücünü kullanın.

KOVA: Sevgili Kovalar, parasal anlamda şanslı olduğunuz bir gün. Kendinizi güçlü ve motive hissedeceksiniz. Yönetici gezegeniniz Satürn ile güneş arasındaki olumlu açı sizi destekliyor her konuda. Güven probleminiz yok.

BALIK: Sevgili Balıklar, bugün her zamankinden daha dalgın olabilirsiniz. Bu yaratıcılık anlamında değil de sanki bir şeyleri bir yerlerde unutmak, bir şeyleri kaybetmek vs. durumları söz konusu olabilir. Dikkatli olmanızda ve gözünüzü dört açmanızda fayda var.