Ay, İkizler burcunda hareket etmeye başladı. İkizler burcunun yöneticisi Merkür'le uyumlu açıdalar.

Ay, İkizler burcunda hareket etmeye başladı. İkizler burcunun yöneticisi Merkür’le uyumlu açıdalar. Dolayısıyla bugün içimiz içimize sığmayabilir. Hareketli, meraklı, konuşkan bir tutumda olabiliriz. Biraz dedikodu yapmaya meyilliyiz sanki. Gündelik bilgiler, magazinsel hayat, yazmak, konuşmak, kitap okumak için uygun bir gün.

KOÇ: Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, bugüne İkizler burcunun enerjisiyle başlıyoruz, Ay İkizlerde hareket ediyor ve sizi iletişim konusunda destekliyor, yakın çevrenizle olan diyalogunuz artarken, kardeşleriniz ve onların işleri ilgi alanınız olabilir…

BOĞA: Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, haftaya aşk dolu başlıyorsunuz. Venüs ve Mars arasındaki uyumlu açı, sizi ve karşıt eviniz olan Akrep burcunu uyumlu şekilde desteklediğinden, aşk, evlilik, sevgi konularında yüzünüz gülmeye başlayacak.

İKİZLER: Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, haftaya kendinizle ilgilenmek ve yeni kararlar almakla başlıyorsunuz. Meraklı, araştıran, yerinde duramayan enerjik bir yapınız var. Çok yönlü olacağınız bir gündesiniz. Çeşitli aktiviteler yaparak enerjinizi dengelemelisiniz.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, güne biraz içe kapanık ve dağılmış bir enerjiyle başlamanız muhtemel, eşinizle veya partnerinizle aranızda geçen bir konu canınızı sıkmış olabilir. Kendinizle ilgili daha önce yapmadığınız bir şeyi yapabilirsiniz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, bugün arkadaşlarınız ve onlardan gelen destek sayesinde parasal kazanımlarınızdaki artış, haftaya damgasını vuruyor sizler için. Yoğun, koşturmalı bir gün sizleri bekliyor, bu yoğunluktan sonra ise dinlenmek isteyeceksiniz.

BAŞAK: Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, güne işinize olan aşkınızla başlıyoruz diyebilirim sizler için. Kariyer planlarınız ve iş hayatınız sizler için önem taşıyor. Yönetici gezegeniniz Merkür sizi yurtdışı bağlantıları, eğitim, öğretim, hukuksal konularla baş başa bırakabilir.

TERAZİ: Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar; iletişiminizde oluşacak bir pürüz sizi üzebilir. Kariyer hayatınız, toplantılarınız, iş yaşamınız yoğun ve stresli geçerken, aşk yaşamınızdaki olumlu enerjiler sizi mutlu tutacak. Seyahat planları için uygun bir gün.

AKREP: Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, sezgileriniz güçlü ve oldukça yaratıcısınız. Haftaya bu enerjilerle başlayacaksınız ve yeni şeyler öğrenmek için adeta can atacaksınız. Gün içerisinde dikkatiniz dağılabilir, daha çok seyahat etmek, yurtdışı planlarınız öne çıkabilir.

YAY: Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, ikili ilişkiler konusunda güçlü bir gün. Partnerinizle aranız iyimser ve karşılıklı anlayış çerçevesinde ilerliyor. Beraber bilgi edinmek, araştırma yapmak ve zihinsel aktivitelerle ilgilenmek açısından değerlendirin.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, sağlık konularında dikkatli olmalısınız, kollar omuzlar ve sinirsel bir takım gerilimler yaşamanız muhtemel sevgili Oğlaklar, hafta ortasına doğru daha bir rahatsınız.

KOVA: Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, spontan, değişken ve iletişim yönü sağlam bir şekilde başlıyorsunuz güne. Bugün sizler sıra dışı olana, farklı ve radikal olana doğru çekiliyorsunuz. Düşüncelerinizde, tavırlarınızda bu ruh hali hakim.

BALIK: Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, bugün biraz karamsar ve mutsuz bir havaya bürünebilirsiniz fakat en kısa zamanda eski neşenize döneceksiniz. İş ve özel hayatınızla ilgili dengeleme yapamamak ve sürekli arada kalmak sizi yoran en önemli konu.