Ay, Balık burcunda.

Ay, Balık burcunda. Rahatlamak istediğimiz bir gün. Aynı zamanda romantik duygularımız dikkat çekebilir. Hayallerimizi büyütebilir, işlerimizde yaratıcılığımızı kullanabiliriz. Ay, Venüs arasındaki karşıtlık çok fazla olmasa da biraz nazlı ve beklentili bir ruh haline sokabilir bizleri. Duygusal ikilemlere dikkat edilmeli.

KOÇ: Sevgili Koçlar, kendi içinize çekildiğiniz bir gün, plan program yapmak için uygun etkiler var, iş konularında bir atak yapmak ve tekrar kontrolü ele almak istiyorsunuz. Sevdiğiniz kişi size destek ve sizinle aynı fikirde.

BOĞA: Sevgili Boğa, arkadaş ortamlarınızda bir takım sorunlar sizi üzmüş olabilir, bugün yeniden başlamak bazı şeyleri telafi etmek için uygun etkiler var, yeni bir hobi edinmek belki ortamınızı değiştirmek daha iyi gelecektir sizlere.

İKİZLER: Sevgili İkizler, iş konularında yaşadığınız tecrübesizlikler sizi daha da güçlendirdi aslında, bu konuda elinize fırsatlar geçiyor, hayata baktığınız pencere aydınlanacak, yapmanız gereken tek şey her şeyi oluruna bırakmak yerine, konuşmak ve mantıklı olmak.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, uygun zamanda uygun şekilde yapılan hareketler sonuçsuz kalmayacak. Uzaklarda bulunan birinden haber alabilir, planlarınızı değiştirebilirsiniz. Sağlık konusundaki hassasiyetiniz azalıyor, kontrollerinizi aksatmayın.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, gizemli konulara ilgi duyabilirsiniz, bilinmeyen gizli kalmış konular sizi meraklandırabilir. Ortaklarınızla yapacağınız iş girişimleri için uygun bir süreç değil. Biraz erteleme yapmalısınız.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, ikili ilişkilerinizde verdiğiniz değerin karşılığını alamadınız, bu da sizi yıprattı. Farklı bir yol denemek ve olayları akışına bırakmak daha iyi olabilir. Sevdiğiniz kişi sizin tepkilerinizi anlamıyor olabilir şu aralar. Ona zaman tanımalısınız.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, tembellik yapmak isteyeceğiniz bir gün sizi bekliyor ama maalesef işler güçler ve koşturmalar o kadar fazla ki, bunun için pek vaktiniz olmayacak. Yetiştirilmesi gereken işler ve düzenlenmesi gereken durumlar var. Silkelenin ve işinize koyulun.

AKREP: Sevgili Akrepler, psikolojik konularla ilgilenmek, terapi almak, yaratıcılığınızı artırmak için güzel bir gün. Yeni ve keyifli bir organizasyona dahil olabilir, beklenmeyen sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Çocukları olanlar onların sağlık konularına eğilebilirler.

YAY: Sevgili Yaylar, pireyi deve yapabilirsiniz tepki verirken abartmamaya gayret edin. Özellikle ev ve aile konularındaki mevzular gündeminizde olacak. Karar alırken karşınızdaki kişileri dinlemeye özen gösterin ve tepkilerinizi ona göre ayarlayın. Her şeyi kontrol etmek imkansız bugün.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, diyaloglarınızda önceden düşündüklerinizi tekrarlıyorsunuz, bunu bile bile yapıyorsunuz. Yakın çevre iletişim hattınız çok yoğun, iş konularında yeni reklam ve projeler devrede. Sevdiğiniz kişiyle aranız düzelmeye başladı.

KOVA: Sevgili Kovalar, maddi konularda yapmak istedikleriniz çok birikti, ödemeler ve aldı verdi işleri sizi yordu. Kariyer hedefleriniz çok büyük olmasa da sizi zorlayacak cinsten, bu konuda herkesle konuşmaktan sakının, kendi bireysel kararlarınız daha çok işe yarayacaktır.

BALIK: Sevgili Balıklar, Ay sizin burcunuzda ve yaratıcılığınız devrede, eski alışkanlıklardan ayrılmak ve silkelenmek için uygun bir gün. Sevdiğiniz kişi bazı konularda sizinle aynı fikirde olmayabilir. Yanınızda olmak istiyor fakat iş yoğunluğu ve kafa karışıklığı var, ona zaman tanımalısınız.