Sırbistan'dan Türkiye'ye uzanan yaratıcı yolculuğunda, İstanbul ve ilham dolu sokaklarında büyüyen Amor Gariboviç'in defilesinde yerli ve yabancı 40 model podyumda yürüyecek. 

 

Hande Erçel, Sibel Can, Sıla, Hadise, Nesrin Cevadzade, Burcu Esmersoy, Çağla Şikel, Derya Uluğ, Zeynep Bastık gibi pek çok ünlü ismin tasarımlarını giydiği Amor Gariboviç, "Phoenix Bloom" couture koleksiyon defilesini hayatı boyunca süren yaratıcı bir yolculuğun sahneye çıkışı olarak tanımlıyor.

 

Moda tasarımcısı Amor Gariboviç couture koleksiyonu "Phoenix Bloom"u hazırlarken kendisine kadınların ve İstanbul'un ilham kaynağı olduğunu belirtti ve, "18 yaşında İstanbul'a geldim ve bu şehre adeta aşık oldum. Bu şehirde hayallerimi gerçekleştirme fırsatını buldum. İstanbul, benim için sadece bir şehir değil, bir ilham kaynağı oldu. Ayrıca kadının gücü, zarafeti, dayanıklılığı ve dünyaya kattığı tüm güzellikler tasarımlarımın merkezinde yer alır. Her kadının içinde sonsuz bir güç var ve ben bu gücü tasarımlarımla yansıtmayı amaçlıyorum" dedi.

 

Çiğnenebilir takviyeler, lezzetli ve eğlenceli formuyla etkin dozu sağlıyor Çiğnenebilir takviyeler, lezzetli ve eğlenceli formuyla etkin dozu sağlıyor

 

Koreografi ve prodüksiyonunu Öner Evez ve Yakup Biçer'in yapacağı defilede 40 yerli ve yabancı model podyumda yürüyecek. 55 Couture Koleksiyonu sergileyecek modellerin takıları Monaco Chain by Sözer 

tarafından sağlanacak. Modellerin saçları Schwarzkopf Pro Team ekibi, makyajları ise Mac kozmetik ekibi tarafından yapılacak. Atelier Rebul ise Venedik Sarayı'nı İstanbul kokusuyla donatarak defile alanını şenlendirecek.

Muhabir: ERAY AKSOY