Yasemin Özilhan'ın alışveriş tarzı Yasemin Özilhan'ın alışveriş tarzı

Aksan Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kutanoğlu ile Altuğ, dev boyuttaki DeepFresh Yüzey Temizlik Havlusu şeklindeki pastayı kesti. Etkinlikte aynı zamanda Altuğ'un doğum günü de kutlandı. Aksan Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kutanoğlu, "İçinde alkol türevleri olmayan bir yüzey temizlik havlusu ihtiyacına dair uzun süre gerçekleştirdiğimiz gözlemlerin ardından Ar–Ge ekibimizin özverili çalışmalarıyla piyasaya sürülen ürünümüz, hem iç hem de dış pazarlarda büyük bir ilgi gördü" diye konuştu.


'Bana göre hayat yaşamaya değer'
Titiz olduğunu belirten Altuğ, "İflah olmaz başak burcuyum. Gün geçtikte fena oluyorum. Ev dağıldı ve kirlendi diye kızmam ama temizlerim. Bana göre hayat yaşamaya değer. Çevremizdeki her şey bizim hayatımızı güzelleştirsin diye var" diye konuştu. Markadan memnun olduğunu söyleyen oyuncu, "Her şeyi bununla siliyorum. Kullan at... Bir de doğada çözünürlük hızlanınca vicdan azabı da çekmiyorum. Sürdürülebilirliği hepimiz hayatımızın merkezine almak zorundayız. Dünyayı korumazsak evlatlarımıza bırakacağımız bir şey kalmaz" açıklamasını yaptı.


'Eleştirileri ciddiye almıyorum'
Tiyatro  oyunundan sonra paylaştığı doğum günü karelerinin konuşulmasına Altuğ, "Üzerimdeki kostüm oyundaki kıyafet... İçimde zaten ikinci bir kat var" dedi. Oyuncu, "Bilerek yaptığınız söyleniyor" sözlerine, "Buna ihtiyacım mı var? Eleştirileri ciddiye almıyorum. Fotoğraflarım da hiç fotoşop yok. Genelde o anın ruhunu yansıtıyorsa benim için tamamdır. Bazen istemeden başkalarını rahatsız edebileceğim kareler paylaşabiliyorum. Tabii ki tercih değil o...  Ben o fotoğrafta ona değil Yağmur'un suratına bakarak paylaştım. Fotoşop yapmadığım için genel bakmadım. İsteyerek böyle görüntü paylaşmak istemem. Sosyal medyaya çok kapılmamak gerekiyor. Orada mükemmel ve güzel görünmek için hayatımı harcamayacağım. Kimse de harcamasın hayat kısa..." ifadelerini kullandı. 
 

Muhabir: ERAY AKSOY