Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, Roma’da sade bir törenle evlenmişti. Oyuncu çiftin, bebek beklediği için evlendiği iddia edilmişti. Bebek konusunda net açıklama yapmayan çift sonunda merak edileni cevapladı.

Mert Fırat: Çok can yakan bir süreçten geçiyoruz Mert Fırat: Çok can yakan bir süreçten geçiyoruz

PINAR DENİZ HAMİLE

Pınar Deniz ‘hamile mi değil mi?’ sorularına hem cevap verdi hem de sürpriz bir açıklama yaptı. Hamile olduğunu artık saklamayan Pınar Deniz, cinsiyet açıklaması da yaptı.

Pınar deniz-kaan yıldırım

İŞTE BEBEKLERİNİN CİNSİYETİ

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın, bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Oyuncu çift erkek bebek bekliyor.

Pınardeniz

PINAR DENİZ KİMDİR?

Pınar Deniz, Türk dizi ve sinema oyuncusu olarak tanınmaktadır. 4 Kasım 1993 doğumlu olan Pınar Deniz, Mardin kökenli bir aileden gelmektedir. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olan Deniz, kariyerine model olarak başlamış, ardından televizyon dizileriyle geniş bir kitleye ulaşmıştır.

Kariyeri: Pınar Deniz’in televizyon dünyasında tanınması, Vatanım Sensin dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle olmuştur. Bu rolüyle büyük beğeni toplamış ve Türk televizyonunun popüler isimlerinden biri haline gelmiştir. Daha sonra, özellikle Kanal D'nin sevilen dizisi Yargıda avukat Ceylin karakteriyle dikkat çekti ve geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Ayrıca çeşitli sinema projelerinde de yer aldı.

Kişisel Hayatı: Pınar Deniz’in özel hayatı sık sık magazin basınının gündeminde yer aldı. Özellikle kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım ile evliliği sürpriz oldu.

Pinardeniz Kaan

KAAN YILDIRIM KİMDİR?

Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 doğumlu Türk dizi ve sinema oyuncusudur. İstanbul’da doğan Yıldırım, Londra’da Brunel Üniversitesi'nde Pazarlama üzerine eğitim aldı. Türkiye’ye döndükten sonra oyunculuk kariyerine odaklandı ve Kayıp adlı dizi ile televizyon dünyasına adım attı. Onu asıl popüler kılan proje ise 2014 yılında başrolünü oynadığı Ulan İstanbul dizisi oldu. Bu yapımdaki başarılı performansıyla tanındı ve kariyerinde önemli bir ivme kazandı. Yıldırım ayrıca Halka, Hekimoğlu gibi projelerde de yer aldı.

Ünlü İlişkileri:

Kaan Yıldırım, özel hayatıyla da sık sık gündeme geldi. 2020 yılında ünlü şarkıcı Hadise ile olan ilişkisi magazin basınının ilgisini çekmişti. Çiftin ilişkisi zaman zaman medyada büyük yer buldu, ancak 2021 yılında yollarını ayırdıkları açıklandı. Kaan Yıldırım'ın bir diğer ilişkisi ise oyuncu Hande Erçel ile oldu. Fakat bu ilişki de kısa sürdü ve 2022 yılında sona erdi.

Kaanyıldıırm Pınardeniz1

Pınar Deniz ile İlişkisi:

Kaan Yıldırım, son olarak Pınar Deniz ile birlikteydi ve ünlü çift bu yaz Roma’da sürpriz bir nikahla evlendi.

Muhabir: SERPİL PORTAKAL