İş Dünyası

Ülkemizin geleceği adına önemli adımlar atıyoruz

Tüm Kalkınma ve İş Adamları Derneği (TÜMKİAD) Yüksek İstişare Kurulu toplantısı İstanbul'da yapıldı.

Abone Ol

Toplantıya siyaset dünyasından, iş insanlarından, akademisyenlerden ve gazetecilerden önemli isimler katıldı. A+ A- Toplantının organizatörlüğünü, MAK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat üstlenirken, Türkiye'nin farklı illerinden gelen birçok önemli isim bir araya geldi. 

TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, ülkenin çeşitli sorunları ve çözüm yollarının ele alındığı toplantının önemine vurgu yaptı. TÜMKİAD, bugüne kadar 46 ilde teşkilatlanmasını tamamlayarak, pek çok ilçede de faaliyetlerini sürdüren başarılı bir sivil toplum kuruluşu olarak öne çıkıyor. 

Toplantıda, her biri alanında uzman katılımcılarla ülkenin ekonomik ve toplumsal sorunları tartışıldı; çözüm önerileri sunuldu. Genel Başkan Nihat Tanrıkulu, Türkiye'nin dört bir yanından gelen katılımcıların geniş bir perspektif sunduğunu belirtti ve bu tür toplantıların ülkenin kalkınmasına büyük katkı sağladığını ifade etti. Tanrıkulu, sözlerine şu şekilde devam etti: "Bu toplantılarla ülkemizin geleceği adına önemli adımlar atıyoruz. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum." Toplantı, katılımcıların fikir alışverişleri ve ileriye dönük stratejik planlamalar ile sona erdi.

Toplantıya, MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, Sağlık ve Turizm Eski Bakanı Bülent Akarcalı, Design VIP Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç, Prof. Dr. Ahmet Duran, Olay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çiftçi, Siyaset Bilim ve Uluslararası İlişkiler Dr. Saadettin Kılıç, Dahiliye Uzmanı Baş Hekim Fikret Duran, Avukat Burak Evci, İmalatçı-Sanayici Zeki Çelik, Cargom Express CEO Dr. Yasin Kalafatoğlu , Akıllı Işıklar Otomasyon Genel Müdürü Mehmet Kıvanç Özel, Varnaz İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Başkanı Barbaros Narçin, 7C Basalia AG Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Başal, Fırat Otomotiv İnşaat Firma Sahibi Ramazan Gürgöze, Gökkuşağı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Avcı, Demir Ticaret AŞ İş İnsanı Sendikacı Ali Demir, Gazeteci Gençlik ve Spor Eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doçent Ali Küçükçolak, ÇEBİ Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi ÇEBİ, Bankacı, Bölge Müdürü Levent YENİKAYA, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Tuncer DAĞ, IQ Partners Money Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para IQ Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Ferkan ÇELİK, Sapma Otomotiv Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Karpuz, Ritim Matbaacılık Metin Kara, Dizayn VIP Yönetim Kurulu Başkanı, Tümkiad Teşkilat Başkanı Murat Güngör, Tümkiad Divan Başkanı İlhami Öztürk, Tümkiad Başkan Vekili Dilek Koca, Tümkiat Teşkilat Başkan Yardımcısı Genel Koordinatör Arzu Bulut katıldı.