Tarım Kredi Kooperatifleri Marketi, 19 Ekim - 1 Kasım tarihleri arasında geçerli olan yeni indirim kataloğunu paylaştı. Bu katalogda kahvaltılık ürünlerden atıştırmalıklara, temizlik malzemelerinden temel gıda ürünlerine kadar birçok ürün, bütçeyi zorlamayan fiyatlarla raflarda yerini alıyor. Her bütçeye uygun indirimlerle dolu bu katalog, günlük alışverişlerinizde tasarruf yapmanıza olanak tanıyacak.

Tarım Kredi-1

Kahvaltılık Ürünlerde Kaçırılmayacak Fırsatlar

Kahvaltının vazgeçilmezi olan peynir ve süt ürünleri, Tarım Kredi Kooperatifleri Marketi’nde cazip fiyatlarla sunuluyor. 600 gramlık olgunlaştırılmış beyaz peynir, yalnızca 165 TL’den satışa sunulurken, 1000 gramlık taze kaşar 265 TL gibi oldukça uygun bir fiyata alıcılarını bekliyor. Beyaz peynir sevenler için de 1000 gramlık beyaz peynir 139,90 TL’den satışa çıkmış durumda. Daha özel lezzet arayanlar için ise 200 gram çörek otlu peynir 79,90 TL’ye sunuluyor.

Ayrıca, kahvaltı sofralarını zenginleştiren labne peynir de bu katalogda yer alıyor. 400 gramlık labne peyniri 62,50 TL gibi cazip bir fiyatla almak mümkün. Eğer kahvaltılıklarınızda tasarruf etmek istiyorsanız, bu fırsatları kaçırmayın.

Küresel piyasalar yoğun veri gündemine odaklandı Küresel piyasalar yoğun veri gündemine odaklandı

Tüm Makarna Çeşitlerinde Tek Fiyat: 14.90 TL

Makarna, sofralarımızın vazgeçilmez ürünlerinden biri. Tarım Kredi Kooperatifleri Marketi’nin yeni kataloğunda tüm makarna çeşitleri yalnızca 14,90 TL! Bu fırsatla, birbirinden lezzetli makarna yemeklerini uygun fiyatlarla hazırlayabilirsiniz. Uzun süre saklanabilir olması sayesinde bu indirimden faydalanıp stok yapabilirsiniz.

Tkk 19 Ekim

Atıştırmalık ve Gıda Ürünlerinde Büyük İndirimler

Tarım Kredi Marketi’nin sunduğu diğer cazip indirimler arasında atıştırmalık ürünler ve temel gıda malzemeleri de yer alıyor. Bu ürünler, hem günlük atıştırmalık ihtiyacınızı karşılıyor hem de evinizin mutfak stoklarını uygun fiyatlarla doldurmanıza olanak tanıyor.

Temizlik Ürünlerinde Tasarruf Fırsatları

Sadece gıda ürünleri değil, aynı zamanda temizlik malzemelerinde de büyük indirimler bu katalogda mevcut. Ev temizlik ürünleri, hijyenik malzemeler ve kişisel bakım ürünleri bütçenize dost fiyatlarla alıcısını bekliyor.

Muhabir: AHMET MUHAMMER GÜNGÖR