Logitech, yenilikçi ve renkli tasarımıyla verimliliği artıran yeni POP Icon Combo Klavye ve Mouse Setini tanıttı. Bu göz alıcı klavye ve mouse, hem kişiselleştirilmiş bir çalışma ortamı sağlıyor hem de yüksek performans sunuyor. Şık tasarımı ve işlevselliği bir araya getiren POP Icon Combo, genç ve modern profesyonellere hitap ediyor. 

Logitech Türkiye Kategori ve Pazarlama Lideri Cihan Önal, "Logitech olarak çalışma ortamında tarz ve konfordan ödün vermeden verimlilik sunan tasarımlar geliştirmeyi hedefliyoruz. POP Icon Combo, genç profesyonellerin ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde tasarlandı. POP Icon Keys klavyemiz, özelleştirilebilir kısayollar ve akıllı fonksiyonlarla yazma deneyimini geliştirirken günlük işleri kolaylaştırıyor. Logi Options+ uygulamasıyla sosyal medya, müzik ve video uygulamalarına tek tuşla erişim sağlanırken, iş modundan dinlenme moduna hızlı geçiş yaparak yaratıcılığı artırıyor. POP Mouse ise iş ve eğlence arasında sorunsuz geçiş imkanı sunarak, genç profesyonellerin verimli çalışmasını ve dinlenmesini destekliyor." diyerek ürünlerin kullanıcı odaklı yapısını vurguladı.

Genç ve Dinamik Tasarım

POP Icon Keys, zarif hatları ve canlı renk seçenekleri, pudra pembe/beyaz, turuncu/beyaz, grafit/yeşil ile kullanıcıların çalışma masasını kişiselleştiriyor. Düşük profilli, ergonomik tuşlarıyla sessiz ve konforlu bir yazma deneyimi sunarken, kompakt tasarımı sayesinde çalışma alanına modern bir dokunuş katıyor.

Özelleştirilebilir Kısayollar 

Kullanıcılar, POP Icon Keys klavyesindeki dört özelleştirilebilir kısayol tuşunu Logi Options+ uygulamasıyla kolayca kişiselleştirebiliyor. Bu uygulama, iş akışını hızlandırmak ve günlük görevleri daha verimli hale getirmek için kullanıcıların tek tuşla sosyal medya, müzik ve video uygulamalarına erişimine imkan sağlıyor. Ayrıca, sessize alma, emoji menüsü, ekran görüntüsü alma gibi yaygın kullanılan kısayol tuşları da bu uygulama üzerinden kullanıcı ihtiyaçlarına göre ayarlanabiliyor. Kullanıcılar Logi AI Prompt Builder ile favori yapay zeka araçlarını tek bir tuşa basarak başlatabiliyor. Bu özellik, iş süreçlerini hızlandırırken aynı zamanda daha yaratıcı ve verimli bir çalışma ortamı sağlıyor.

Geniş Cihaz Desteği ve Uzun Pil Ömrü

POP Icon Keys, birden fazla cihazla uyumlu olarak çalışmak üzere tasarlandı. Üç farklı cihaza bağlanabiliyor ve kullanıcılar, bir tuşa basarak bu cihazlar arasında geçiş yapabiliyor. Ayrıca, 36 aya kadar pil ömrü sunarak uzun süreli kullanım sağlıyor, kullanıcıların kesintisiz çalışmasına olanak tanıyor.

POP Mouse ile İş ve Eğlence Modları Arasında Kolay Geçiş İmkanı

POP Mouse ise hassas gezinme sağlayan SmartWheel (Akıllı Kaydırma) özelliği ve %90 oranında tıklama sesini azaltan Silent Touch Teknolojisi ile donatıldı. İki özelleştirilebilir eylem tuşuna sahip olan POP Mouse, iş ve eğlence modları arasında hızlı geçiş yapmayı kolaylaştırıyor. 24 aya kadar pil ömrü sunuyor ve üç cihaza kadar bağlanabiliyor.

Sürdürülebilir Tasarım 

Trendyol, Moda Günleri ile herkesi kışa hazırlıyor Trendyol, Moda Günleri ile herkesi kışa hazırlıyor

POP Icon Keys ve POP Mouse, çalışma alanını güzelleştirirken çevresel sürdürülebilirliği de göz önünde bulunduruyor. POP Icon Keys ve POP Mouse, döngüselliği artırmak ve ürünün karbon ayak izini azaltmak amacıyla renk seçeneğine bağlı olarak %37 ile %70 arasında geri dönüştürülmüş plastik kullanıyor. Ayrıca, kağıt ambalajları, FSC™ sertifikalı ormanlardan ve diğer kontrollü kaynaklardan temin ediliyor.

Global lansmanı 8 Ekim’de yapılan Logitech POP Icon Combo, Ekim ayının sonu itibariyle Türkiye’de satışa sunulacak.

Muhabir: ERAY AKSOY