Kasım Ayı için Size Özel: Comfort Zone ve Skin Regimen Ürünleri Kasım Ayı için Size Özel: Comfort Zone ve Skin Regimen Ürünleri

Dünyada erkek bakımının vazgeçilmez markası Old Spice’ın duş jeli, stick ve sprey deodorantları ile oluşturacağınız ferahlık rutininizde, parfüm kalitesindeki kokularıyla stick deodorantlar vazgeçilmeziniz olacak! Old Spice’ın stick deodorantlarıyla sonbaharda da kötü kokulara elveda, kalıcı ferahlığa merhaba!

Değişken sonbahar havaları, şehir hayatının giderek artan temposu, günlük koşuşturmacalar ekstra terlemeye ve buna bağlı olarak ter kokusuna yol açabilir. Old Spice stick deodorant, kötü koku sorununu ortadan kaldırarak 2 kat koku koruması* ve kalıcı etkisiyle 48 saat boyunca ferahlık hissini korurken kişisel bakım rutininize ortak olacak.

Old Spice’ın geniş koku portföyünde yer alan Captain, Whitewater, Rockstar, Wolfthorn, Night Panther ve Bearglove ürün ailelerindeki stick deodorantların farklı zevklere hitap eden parfüm kalitesinde kalıcı kokularıyla, 48 saat boyunca süren mükemmel ferahlığa kavuşabilirsiniz!

48 Saat Ferahlık Sağlayan Old Spice Stick Deodorantlar

Boğazdan kılavuzsuz geçen kaptanların kokusu Captain stick deodorant, sert okyanus dalgaları, sandal ağacı ve lezzetli bergamot kokularıyla ferahlık sağlıyor. Captain stick deodorant, yedi denizde çıkacağınız macerada sizi korkusuz bir ferahlık kaptanına dönüştürüyor. 

Okyanusta boy verenlerin kokusu Whitewater stick deodorant, tatlı su, sandal ağacı, turunçgil ve amber notalarının canlandırıcı ferahlığını taşıyor. Whitewater stick deodorant, bir deniz kızının çağrısı kadar karşı konulmaz kokmanızı sağlıyor.

Enerji veren notalardan oluşan parfüm kalitesindeki kokusu ile Rockstar stick deodorant, canlı bergamot ve gevrek elmanın odunsu notalarla birleştiği turunçgil kokusu ile ferahlık dünyasını sarsmanızı yardım ediyor. 

Geceye iz bırakmayı seven avcı kurtların favorisi Wolfthorn stick deodorant, yabani turunçgiller, tropikal meyveler, mandalina ve vanilya özleriyle zenginleştirildi. Alışılmışın dışındaki kokusu ile Wolfthorn ferahlık rutininize yeni bir soluk getiriyor.

Karşı konulmaz cazibeleriyle gecenin içinde dolaşanların kokusu Night Panther stick deodorant, bitter çikolata, baharatlı turunçgiller ve vanilyadan oluşan zengin kokusu ile tehlikeli bir şekilde bağımlılık yapıyor. 

Vahşi doğada sıradan bir güne uyananların kokusu Bearglove stick deodorant, sulu meyveler, lezzetli turunçgiller ve gevrek elmanın meyvemsi ferahlığını baharat notaları ile birleştiriyor.

Old Spice Rockstar Stick Deodorant 50 ml Tavsiye Edilen Raf Fiyatı**: 243.90

Old Spice Captain Stick Deodorant 50 ml Tavsiye Edilen Raf Fiyatı**: 243.90

Old Spice Whitewater Stick Deodorant 50 ml Tavsiye Edilen Raf Fiyatı**: 243.90

Old Spice Night Panther Stick Deodorant 50 ml Tavsiye Edilen Raf Fiyatı**: 243.90

Old Spice Wolfthorn Stick Deodorant 50 ml Tavsiye Edilen Raf Fiyatı**: 243.90

Old Spice Bearglove Stick Deodorant 50 ml Tavsiye Edilen Raf Fiyatı**: 243.90

 

*Old Spice deodorant vücut spreyine kıyasla  

**Fiyatlandirma, promosyon aktiviteleri uygulamalari ile ilgili nihai karar müşteriye aittir 

Muhabir: ERAY AKSOY