O fotoğraflar başına dert oldu! Canından endişeli O fotoğraflar başına dert oldu! Canından endişeli

Hayatı boyunca süren yaratıcı bir yolculuğun sahneye çıkışı olarak tanımladığı “Phoenix Bloom” couture koleksiyon defilesinde Amor Gariboviç, koleksiyonu hazırlarken kendisine kadınların ilham kaynağı olduğunu belirtti ve, “Çok heyecan verici bir defile oldu. Başta beni büyüten annem ve yanımda olan tüm dostlarıma teşekkür ederim. Kadının gücü, zarafeti, dayanıklılığı ve dünyaya kattığı tüm güzellikler tasarımlarımın merkezinde yer alıyor. Her kadının içinde sonsuz bir güç var ve ben bu gücü tasarımlarımla yansıtmayı amaçlıyorum” dedi.

Amor Gariboviç, el işçiliği, Anka kuşu ve Hibiskus çiçeği gibi güçlü simgelerin yer aldığı koleksiyonunda, nakış ve baskı desenleri ile bu iki simgeyi adeta bir dans içinde resmettiğini belirtirken, “Zarif ama bir o kadar güçlü kadın figürünü temsil eden heykelsi formlar, koleksiyonun merkezinde” dedi.

Koreografi ve prodüksiyonunu Öner Evez ve Yakup Biçer tarafından yapılan defilede Denze piyano eşliğinde canlı performans sergiledi. Modellerin takıları Monaco Chain by Sözer tarafından, saçları Schwarzkopf Pro Team ekibi, tarafından, makyajları ise Mac kozmetik ekibi tarafından yapıldı. Atelier Rebul ise Venedik Sarayı’nı İstanbul kokusuyla donatarak defile alanını şenlendirdi.

Muhabir: ERAY AKSOY