Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde ağustos ayında başlatılan “Yaşamı Sahiplen Destek Büyükşehir’den” kampanyası devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ birimleri, sahiplendikleri köpeklerle hem iş yerlerine neşe katıyor hem de onların yaşam kalitesini artırıyor.

Kampanya, sadece belediye birimlerini değil, aynı zamanda kentteki diğer kamu kurum ve kuruluşlarını da etkiledi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tarık İrde’nin sahiplendiği ‘Tarçın’, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi’nin sahiplendiği ‘Karamel’, Fen İşleri Dairesi’nin ‘Pako’ ve Teksin ekibinin sahiplenip ‘Teksin’ ve ‘Mersin’ adını verdiği köpekler, yeni yaşamlarıyla ilgili mutluluklarını paylaşıyor.

Kampanya çerçevesinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ birimleri toplamda 61 köpek sahiplendi. Diğer kamu kurumları da kampanyaya katılarak, toplamda 6 köpeği sahiplendi.

Tarımsal Hizmetler Dairesi Sahipsiz Hayvanlar Şube Müdürü Hünkar Yıkılmaz, "Yerleşkelerin durumuna göre hem küçük hem de büyük ırk köpekler sahiplendirdik.” dedi.

Bakırköy’de ‘Mahalle Buluşmaları’nın ikincisi gerçekleştirildi Bakırköy’de ‘Mahalle Buluşmaları’nın ikincisi gerçekleştirildi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu tür projelere devam ederek, can dostlarına yeni yuvalar kazandırmayı hedefliyor.

Kaynak: rss