Bursa'da 51. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı kapılarını açtı Bursa'da 51. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı kapılarını açtı

lululemon’ın 25 yıldan fazla süredir geliştirdiği yenilikçi bakış açısıyla tasarlanan ürünler, tescilli teknik kumaşlar ve teknolojik yeniliklerin yanı sıra, misafirlerinin ihtiyaçlarına yönelik özellikler içeriyor. 2025 yılının ilk yarısında İstanbul’da açılacak olan ilk mağazada, kadın ve erkekler için yoga, koşu, antrenman, aktif yaşam ürünleri ve aksesuarlar yer alacak. 

Geniş ürün yelpazesinin yer alacağı yeni mağaza, alışveriş deneyiminin ötesinde, kişisel gelişim ve harekete odaklanan topluluk etkinlikleri ile bir buluşma noktası da olacak. lululemon, benzersiz ürünleri ile misafirleriyle etkileşim kurmayı ve aynı zamanda fitness ve iyi yaşam  topluluklarıyla ve  marka elçileri ile  güçlü bağlar kurmayı hedefliyor.

Türkiye’de 90’a yakın perakende mağazası ile müşterilerine hizmet veren Fiba Perakende, markaları arasına lululemon’u da ekleyerek büyümesini sürdürüyor.

Muhabir: ERAY AKSOY