Yönetim Kurulu Başkanı M.Cem Helvacı, markanın büyüme sürecinde master franchise anlaşmalarıyla önemli bir ilerleme kaydettiklerini belirtti.

Helvacı, yüksek nitelikli personel kadrosu ve dünya standartlarındaki operasyon sistemleriyle, geleneksel Türk lezzetlerini uluslararası pazarlara taşımayı hedeflediklerini ifade etti. Bu kapsamda, sürekli olarak ürün ve hizmet kalitesini standartlaştıracak, misafirlerine üstün bir deneyim sunmayı planlıyorlar.

Antalya'ya gelen yabancı turist sayısı 15 milyona ulaştı Antalya'ya gelen yabancı turist sayısı 15 milyona ulaştı

Bursa Kebap Evi, Hizmet İhracatçıları Birliği tarafından belirlenen, Türkiye ekonomisinin yükselen değeri olarak bilinen hizmet sektörlerinin değerlendirildiği “2022 Yılı İhracat Şampiyonaları”nda Bursa Kebap Evi, “Gastronomi Hizmetleri” kategorisinde ödül alan markalardan biri oldu.

Almanya, İngiltere, Kanada, BAE, İran, Irak, Pakistan ve Suudi Arabistan olmak üzere toplamda 8 ülkeye başta et ürünleri olmak üzere Kestane şekeri, Kozahan Türk Kahvesi ve Kemalpaşa tatlısı gibi yan ürünleri dışında Bursa Kebap Evi franchise sistemini ve know-howını dünyaya ihraç eden marka, 2023 yılını 2,5 milyon dolar ihracat ile kapattı. Marka, 2024 yılının sonunda 5 milyon dolar ihracata ulaşmayı hedefliyor

Muhabir: AHMET MUHAMMER GÜNGÖR