KOÇ: Ani kararlara son derece açık bir burçsunuz, özellikle bu hafta zihniniz son derece aktif. Rutininizde beklenmedik değişimler de sizleri biraz zorlayabilir. Merkür ve Venüs'ün burç değiştirmesi ile birlikte özellikle aşk hayatınız olmak ile birlikte genel eğlence ve keyifli zaman yaratmak adına destekler var.

KOÇ: Ani kararlara son derece açık bir burçsunuz, özellikle bu hafta zihniniz son derece aktif. Rutininizde beklenmedik değişimler de sizleri biraz zorlayabilir. Merkür ve Venüs’ün burç değiştirmesi ile birlikte özellikle aşk hayatınız olmak ile birlikte genel eğlence ve keyifli zaman yaratmak adına destekler var.

BOĞA: Bu hafta içinde Merkür ve Venüs’ün aslan burcuna geçişi ile birlikte eviniz ve yuvanız dikkat çekmeye başlıyor. Misafir ağırlayabilir, evinize vakit ayırabilir genel olarak evde olmaktan keyif alabilirsiniz.

İKİZLER: Bu hafta, Merkür ve Venüs’ün aslan burcuna geçişi ile birlikte seyahat konusunda avantajlar yaşıyor ve çevre ilişkileriniz de son derece hareketlenmeye başlıyor olacaktır. Haftanın başında çocuk düşünen ikizler için, eşlerinden de alacakları destek sayesinde buna adım atma durumları var.

YENGEÇ: Kendinize bütçe ayırmak isteyebilirsiniz. Bana kalırsa ayırıyorsunuz, çünkü bu hafta Merkür ve Venüs’ün aslan burcuna geçişi ile birlikte harcamalarınız da artış başlıyor. Ev alma, ev satma, ev değiştirme gibi konular öne çıkıyor bu hafta.

ASLAN: Haftanın ilk birkaç günü stres ile mücadele etmeye gayret gösterin. Özellikle çocuklarla olan iletişiminiz bu hafta çok iyi, çocukla çocuk olabilen insanlarsınız, keyfiniz yerinde. Haftanın ilerleyen günlerinde evinizde olmak ve dinlenmek için zaman ayırmalısınız.

BAŞAK: Özellikle iş çevrelerine bu hafta dikkat! Arkanızdan konuşmasınlar, kendinizi biraz koruma altına alın derim. Ailenizden destek görüyorsunuz bu hafta, özellikle maddi konularda yardımlar alıyorsunuz, belki size akıl verecekler ve işe yarayacak, belki bir iş yapacaksınız beraber; ama size iyi geleceği kesin derim.

TERAZİ: Kendi yaralarınızı sarmak, yine size düşecek, içinizde atamadığınız bir duygu var ve sanki bununla baş edemiyor gibi hissedebilirsiniz. Biraz içinize çekilin ve ara ara kendinizle baş başa kalın. Güzel bir alarak, işinizin şansa kalmadığını öğrenebilirsiniz.

AKREP: Özellikle Venüs ve Merkür’ün aslan burcuna geçişi ile birlikte iş konuları öne çıkarken, bu konuda yardımlar alıyorsunuz. İletişim haneniz biraz karışık bu hafta, bir yandan her şey iyi gibi giderken, diğer yandan her şey bir anda bozuluyor sanki. İlişkilere de dikkat edilmeli.

YAY: Daha açık fikirli ve yenilikçi yaklaşıyorsunuz. Araştırmacı yanınız hareketlenirken, sürpriz tatil fırsatlarına da açık olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranız çok iyi, çok yaratıcı fikirlere imza atıyorsunuz, bir şey inşa ediyorsunuz sanki, yeni bir proje olabilir bu, bir organizasyonun içerisindesiniz.

OĞLAK: Bazı ilişkilerinizi yeniden düzenliyor veya gözden geçiriyor olabilirsiniz. Venüs ve Merkür’ün aslan burcuna geçişi ile maddi konularda avantajlar da yakalıyor gibisiniz. Parasal destekler devrede diyebilirim. Patronlarınız veya üstlerinizle bir çatışmanız var, o konuda dikkatli olmanız gerekebilir.

KOVA: Kariyer konuları hafta başlarken gündeminizde ve genel temponuz veya bazı önemli projeleriniz. Merkür ve Venüs bu hafta karşıt burcunuz aslana geçiyor ve ikili ilişkileriniz önem kazanıyor. Ortak projeler de dikkat çekerken, sevdiğiniz insanlara daha fazla zaman ayırmak istiyorsunuz.

BALIK: Merkür ve Uranüs arasındaki enerji gösteriyor ki, beklenmedik ve sizi şaşırtacak haberlere açıksınız. Bu sürprizin size bir fırsat getireceğini düşünüyorum. Özellikle Venüs ve Merkür’ün aslan burcuna geçişi ile birlikte genel temponuz da hareketlenmeye başlıyor. Ortaklaşa işleriniz yoğun.