Koç ve Yükselen Koç; Ailevi konular bu hafta da önemli. Özellikle otorite figürleri ile iletişim konuları dikkat çekici diyebilirim. Babanızın genel olarak sağlığına da dikkat etmesi gerekebilir. Parasal konular ve ortak bütçe ile ilgili durumlar da önem kazanabilir.

Koç ve Yükselen Koç; Ailevi konular bu hafta da önemli. Özellikle otorite figürleri ile iletişim konuları dikkat çekici diyebilirim. Babanızın genel olarak sağlığına da dikkat etmesi gerekebilir. Parasal konular ve ortak bütçe ile ilgili durumlar da önem kazanabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa; Seyahatler konusunda hareketli bir haftadasınız. Hızlı bir iletişim trafiği içindesiniz diyebilirim. Aile konuları sizler için de önemli olacak. Özellikle Güneş’in Uranüs ile sert enerjileri sebebi ile zihniniz biraz karışabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler; Parasal konularda bazı stresli veya endişeli durumlarınız olabilir. Harcamalara genel olarak dikkat etmelisiniz. Beklenmedik sürpriz gelir artışlarına da açıksınız fakat genel olarak bütçenizi özellikle haftanın ilk günlerinde fazlası ile sorun edebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç; İkili ilişkilere dikkat etmelisiniz, burcunuzda gezinen Güneş’in biraz zorlayıcı açıları olacak, bu da sizi rekabete çekebilir. Eş olabilir veya ortaklı işler de olabilir birtakım para konuları önem kazanabilir. Kendiniz için bir harcama yapmak isteyebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan; Bu hafta sağlığınıza, beslenmenize ve kendinize çok dikkat edin derim. Burcunuzun yönetici gezegeni Güneş’in Uranüs ile yapacağı açılar gösteriyor ki, biraz yorgunsunuz fakat bir yandan da birtakım konularda heyecan ve yenilik arayışınızda devrede.

Başak ve Yükselen Başak; Zihninizi kurcalayan birtakım konular var gibi, belki nasıl yapsam veya nerden başlasam diyorsunuz. Arkadaşlık ilişkilerinize biraz dikkat edin, onlardan alacağınız haberler de sizleri biraz şaşırtabilir. Ani fikir değişikliklerine de açık olabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi; Kariyerde bazı zorluklara açık olabilirsiniz, işleriniz sizleri bunaltabilir ve zorlayabilir. Hayatınızdaki otorite figürleri ile iletişiminize de dikkat etmelisiniz, babanız olabilir veya patronunuzda olabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep; İletişime dikkat edin özellikle haftanın ilk günlerinde. Seyahatler yapıyorsanız, yollarda olacaksanız trafik konusunda da dikkatli olmalısınız. Bu hafta, burcunuzda gezinen Mars ve Güneş’in son derece destekleyici açısı ile kariyer konusunda iyisiniz.

Yay ve Yükselen Yay; Kazançlar ve kaynaklar konusu sizler için önemli, bir diğer yandan parasal konular ile ilgili biraz baskı da hissediyor gibisiniz. Haftaya başlarken dikkatiniz bütçenizde gibi. Merkür ve Venüs’ün bu hafta aslan burcuna geçiyor, yurtdışı bağlantılar gündeminizde.

Oğlak ve Yükselen Oğlak; Dikkatiniz biraz ikili ilişkilerinizde, Güneş karşıt burcunuzda gezinmekte ve bu hafta biraz zorlayıcı açılara maruz kalıyor. Aile ve yuva konuları önem kazanabilir. Ortaklı işleriniz de önemli bu hafta. Rutininizde beklenmedik değişimlere açık olacak.

Kova ve Yükselen Kova; Temponuz son derece hareketli diyebilirim özellikle haftanın ilk günleri. Fakat genel sağlığınıza da dikkat etmelisiniz, özellikle beslenmenize önem vermelisiniz. Genel iş ortamınız veya birlikte çalıştığınız çalışma arkadaşlarınız ile ilgili konularda dikkat çekici.

Balık ve Yükselen Balık; Güneş burcunuza son derece dost, Mars da aynı şekilde sizleri destekliyor bu destekler sanki size özellikle iş adına bir güzel haber getiriyor gibiler. Biraz bu konunun para ile de ilişkisi var, para durumunuz iyiye gidecek.