Cansu Esin’den Yeni Enerjik Şark Cansu Esin’den Yeni Enerjik Şark

Metin Şentürk uzun süren sessizliğini "Bırakma Beni" ile bozuyor! Yeni şarkısının heyecanını yaşayan Şentürk, "Bırakma beni 1990 yılında adeta bir dua gibi Türk halkına seslenmiş ve karşılık bulmuştu. O gün bugün 34 senedir sevenlerimle gönül köprülerimiz hiç yıkılmadı, 34 sene sonra bugün Yıldız Tilbe'nin bu şarkının hikayesine kattığı büyük ahenkle sizlere tekrar "Bırakma Beni" diye sesleneceğim. 34 senedir ne siz beni bıraktınız ne de ben sizi bıraktım Allah bizi birbirimizden ayırmasın." sözleriyle beklenen haberi duyurdu.

Sözleriyle, tınısıyla ve duygusuyla 1990 yılından itibaren müzikseverlerin gözdesi olan "Bırakma Beni"nin yeni versiyonunda Metin Şentürk bu kez yalnız değil. Başarılı sanatçıya yeni teklisinde dinlenme rekorları kıran aşk şarkılarının mimarı Yıldız Tilbe yarenlik ediyor.

Maymun Gözünü Açtı, Sitem, Unutma Beni, Masal, Sensizlik Kalbe Zararlı gibi yorumlarıyla Türk müzik tarihine damgasını vuran Metin Şentürk sevenleriyle arasındaki hasreti Yıldız Tilbe ile yaptığı "Bırakma Beni" düeti ile noktalıyor. Sözü ve müziği Metin Şentürk'ün kalbinden kaleme dökülen şarkının düzenlenmesi Oğuz Tarhanlı'ya ait. Yıldız Tilbe'nin de dokunaklı yorumuyla yılın düeti olmaya aday "Bırakma Beni"nin klip yönetmeni ise Aykut Öztürk. "Bırakma Beni" 4 Ekim'de tüm dijital platformlarda!

Muhabir: ERAY AKSOY