Ay, Oğlak burcunda hareketine başladı.

Ay, Oğlak burcunda hareketine başladı. Sorumluluk duygumuz yüksek. Güneş’in Merkür ve Uranüs’le kavuşumda olması ani gelişen fikirlerimizi hayata geçirmek istediğimizi vurguluyor. Fakat Ay ağır ağır hareket etmemizi, sonuç odaklı olarak işe başlamamızın daha iyi olacağının sinyallerini veriyor. Kontrollü davranmak, rapor hazırlamak, iş toplantıları için uygun bir gün.

KOÇ: Sevgili Koçlar, Ay, Oğlak burcunda başlıyoruz haftaya, iş toplantıları ve yeni projeler için kolları sıvamalısınız. Sevdiğiniz kişiden destek geliyor bu hafta, Venüs düz hareketine nihayet döndü ve eşinizle, sevdiğiniz insanla aranızdaki bağ yeniden yapılanıyor.

BOĞA: Sevgili Boğalar, sözleriniz bir ok gibi keskin ve emreder edasında olabilir. Merkür aslında geri harekette ve sizin burcunuzdan çıkarak tekrar Koç’a geçiş yapacak bir süre, sağlık konularında bazı tekrarlar yaşayabilirsiniz.

İKİZLER: Sevgili İkizler, şans noktanız iş konusunda ve aşk da yaver gidecek, hem işyerinizde daha etkin olabilirken, hem de aşk konusunda sevginizi tazeleyebileceksiniz. Ay, Oğlakt’a başlıyoruz haftaya; ödemeleriniz artmışsa onları ödemek için hesap kitap yapmaya başlamalısınız.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, Ay, Oğlak burcunda başlıyoruz haftaya; ikili ilişkiler haftaya damgasını vuracak; tamam ya da devam kararı alacağınız; bazı Yengeçler için ilişkilerinde dönüm noktası yaşayacakları bir hafta. Sıkı tutunun Yengeçler, bu hafta başınız dönebilir.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, sağlık konusunda diyet listenizi gözden geçirmek, günlük rutinlerinizi değiştirmek ve daha sık ama daha az yemek gibi kendinizi disipline etmeniz gereken bir hafta. Aşk konusunda ise yoğun temponuza eşiniz biraz içerliyor olabilir. Ona ilginizi belli edin.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, çocuklarınızla ilgili konular öne çıkıyor, onların okulları, eğitimleri, doğum günleri derken onlarla daha fazla zaman geçireceğiniz bir haftadasınız. Bekar olanlar için ise yeni ilişkiler yolda ama sizler kararsızsınız, iki kişi arasında kalıp karar veremeyip ikisinden de olmayın.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, Ay Oğlak burcunda başlıyoruz haftaya ve sizler için ev ve aile içi olaylar önemli… Büyüklerinizle birlikte geçireceğiniz zaman önemli ve ev değişikliği içinde uygun bir sürece girdiniz! Venüs dekorasyon ve estetik işleri için artık izin veriyor sizlere, kolay gelsin.

AKREP: Sevgili Akrepler, yeni bir hobiye başlamak için uygun süreçtesiniz, aklınızda olan spor, eğlence, kulüp, etkinlik fikirlerini artık hayata geçirmelisiniz. Bu dönemde tanışacağınız kişiler hayatınız için kilit rol oynayabilirler. Evinizde huzuru bulacaksınız. Eğlenceli ve hareketli bir haftaya hazırlıklı olun.

YAY: Sevgili Yaylar, Ay Oğlak burcunda başlıyoruz dolayısıyla sizler için bu hafta en çok maddi konular ön planda olacak; daha fazla harcama yapmak için önce kazanmak gerekecek. Farklı ve beklenmedik olayların yaşanacağı değişik bir hafta. İletişiminiz ise kuvvetli akıyor.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, Ay sizin burcunuzda başlıyoruz haftaya, organize olmak, disiplinli olmak, başlattığınız işleri dikkatlice ele almak ve sorumluluklar tavan yapmış olabilir. Yeni kararlar almak ve uygulamak için sizlere güzel fırsatlar sunacak bu hafta.

KOVA: Sevgili Kovalar, yalnızlık veya yalnız kalma isteğiniz bu hafta artabilir, sosyallikten hoşlanan Kovalar kendilerini bu hafta izole etmek isteyebilirler, herkesten kaçıp uzaklaşmak, bir süre ortalarda görünmemek, kimsenin bilmediği yerlere gitmek isteyebilirsiniz.

BALIK: Sevgili Balıklar, Ay Oğlak burcunda başlıyoruz haftaya, yeni bir hayalin peşinden gitmek, arkadaşlarınızla kaynaşmak ve kendinizi dışarı atmak istiyorsunuz. Havalar iyice ısınırken, miskinliğinizi atmak ve dolaşmak sizlere iyi gelebilir.