Bugün Balık burcunda bir dolunay meydana geliyor. Dolunaylar sonlanma, tamamlanma, bitiş enerjisini açığa çıkarır. Balık–Başak aksında olacak olan dolunay, duygusal olarak stres yaratabilir. Sağlık ve hizmet konuları öne çıkıyor bugün. Detaylarla uğraşmak istemeyebilir, duygularımıza teslim olabiliriz.

KOÇ: Sevgili Koçlar, dolunay etkisiyle geçmişle yüzleşerek bırakmak istediklerinizi bırakabilir ve yeniden başlamak için güçlü bir arzu duyabilirsiniz. Baş ağrılarına dikkat.

BOĞA: Sevgili Boğalar, dolunay etkisi sizleri sosyal hanenizde yaşayacağınız bir takım olayların içerisine çekebilir. Bazı istenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilir bazen de fazla kalabalık içerisinde olmaktan keyif alabilirsiniz.

İKİZLER: Sevgili İkizler, ev ve iş konularında gerilme yaşayabilir; sorumluluk duygusundan yoksun hissedebilirsiniz. Yapmanız gereken şeyleri 3-4 gün sonraya bırakmalısınız. Önemli gelişmeler yaşanabilir.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler; uzak akrabalarla yaşanan sürüncemeden çıkmak isteyebilir, olayların tatlıya bağlanması için elinizden geleni yapmaya çalışabilirsiniz. Yine de isteklerinizde hayal kırıklığı yaşama olasılığınız yüksek.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, dolunay etkisi ile ortaklaşa işlerde başınız ağrıyabilir, ödemeler ve alacak verecek işleri sizi strese sokabilir; eşinizin veya sevdiğiniz kişinin desteğe ihtiyacı olacaktır bu süreçte.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, ikili ilişkileriniz sevdiğiniz kişiyle ilgili bir takım gergin konuşmalardan uzak kalmanız ve olayları akışına bırakmanız sizler için daha hafif atlatmanıza neden olacaktır.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, bugün dolunay etkisiyle birlikte sağlık konuları gündeme gelebilir, yeni bir beslenme düzeni veya egzersiz programları uygulamanız size iyi gelecektir.

AKREP: Sevgili Akrepler, aşk ve sevgi konularında yeni birileri kafanızı karıştırabilir, var olan birileriyle tartışma ve kopma durumuna gelebilirsiniz. Çocuklar, aşk, flörtler evinizde yaşanacak olan dolunay sizi bu konularda etkiliyor …

YAY: Sevgili Yaylar, değişken burçta meydana gelecek olan dolunay sizleri etkiliyor olacak; stres ve gerginlikler etrafınızda dolaşabilir; uzaklaşmak ve yer değiştirmek iyi bir fikir olabilir.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, bugün bazı konularda özellikle arkadaş çevrenizde yakın çevrenizde tartışmalara maruz kalabilirsiniz, iletişim sorunları yaşanabilir. Kardeşlerinizle ilgili haberler var.

KOVA: Sevgili Kovalar, harcamalarınız boyunuzu aşabilir ve ödemeleriniz yüzünden stresler yaşayabilirsiniz. Yeni iş kolları arayabilir, maddi olarak bazı hesaplar yapmanız gerekebilir.

BALIK: Sevgili Balıklar, bugün sizin burcunuzda meydana gelecek olan dolunay sizleri bir takım duygusal gerilmelere çekebilir, sakin ve metanetli olmaya çalışmalı ve olayları akışına bırakmalısınız. Yeni bir sayfa açmanız gerekebilir.