Bu hafta BİM'de evini yenileyecekler için yepyeni fırsatlar sunuluyor. Beyaz eşya kategorisine yer verilen katalogda 8 kg kapasiteli çamaşır makinesi 9.750 TL, kurutma makinesi 9.575 TL ve no-frost buzdolabı 10.975 TL’den satışa sunuluyor. Ayrıca yatak kategorisinde de hem tek kişilik hem de çift kişilik seçenekler bulunuyor. 

BİM’den Yeni Evlenecekler  İçin Büyük Fırsat!

Türkiye’nin önde gelen perakende zincirlerinden BİM, 9 Ekim tarihinde satışa sunacağı beyaz eşya ürünleriyle tüketicilere cazip fırsatlar sunuyor. Yayımlanan yeni katalog, ev kurma hazırlığındaki çiftlere ve ev eşyalarını yenilemek isteyenlere hitap eden geniş bir ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor.

B İ M-1

Beyaz Eşyada Cazip Fiyatlar

Yeni katalogda öne çıkan ürünlerden biri 8 kg kapasiteli çamaşır makinesi. Bu makine, 9.750 TL’den satışa sunulacak. Günümüzde artan beyaz eşya maliyetleri göz önünde bulundurulduğunda, bu fiyat etiketi kullanıcılar için önemli bir tasarruf fırsatı sunuyor.

Kurutma Makinesi İhtiyacı Olanlara Özel

Kış aylarına girmeden önce çamaşır kurutma derdine son vermek isteyenler için BİM, 9.575 TL fiyatla kurutma makinesi sunuyor. Hem fiyatı hem de kullanışlılığıyla dikkat çeken bu ürün, ev hanımları ve çalışan bireyler için büyük bir kolaylık sağlayacak.

OECD'den "küresel borçluluk" uyarısı OECD'den "küresel borçluluk" uyarısı

No-Frost Buzdolabı Fiyat-Performans Ürünü

Ev kurarken en çok ihtiyaç duyulan bir diğer beyaz eşya ise buzdolabı. No-frost teknolojisine sahip, enerji tasarruflu buzdolabı ise BİM raflarında 10.975 TL fiyat etiketiyle yer alacak. Özellikle yüksek enerji verimliliği sunan bu ürün, uzun vadede tüketicilerin elektrik faturalarına da olumlu yansıyacak.

Beyaz Eşyada Uygun Fiyatlar Ne Kadar Sürecek?

BİM, sınırlı sayıda stok ile getirdiği bu ürünleri 9 Ekim itibarıyla raflarda bulunduracak. Tüketicilerin yoğun ilgi göstermesi beklenen bu beyaz eşyalarda sınırlı stok uyarısı yer alıyor.  Özellikle evini yenilemek ya da ev kurmak isteyenlerin bu fırsatı değerlendirmesi bekleniyor. 

Nasıl Satın Alınır? 

Katalogda ürünlerin nasıl satın alınacağı ile ilgili bir not da yer alıyor. Bunun için tüketicilerin takip edeceği 3 adım bulunuyor. İlk olarak tüketicinin kasaya yönelmesi gerekiyor. Ardından satın alınmak istenen ürünün detaylı bir şekilde kasadaki görevliye gösterilecek sipariş oluşturulması isteniyor. Ödeme işlemi gerçekleştirildikten sonra sipariş adrese teslim ediliyor. 

Editör: Haber Merkezi