YÜRÜYEDUR ÇOCUK

Son iki haftadır Arda Güler'in İspanya'da yaptıkları ile mutlu oluyor, onunla seviniyor, onunla heyecanlanıyoruz millet olarak. Başlarda kızmıştık Carlo Ancelotti'ye bizim pırlanta gibi evladımıza forma vermiyor diye ama aradan geçen zamanda Arda peş peşe yaşadığı şanssız sakatlıkları atlatıp daha güçlenince aslında Ancelotti'nin haklı olduğuna kanaat ettik diyebiliriz.

Salı 19 Mart 2024 03:00
UNUTMAMALI

Ne zamandır şarkı göndermeli yazı yazmadığımızı fark eden bir dostumuz geçenlerde takılmıştı; "ne oldu repertuarı tükettin mi?" diye. Evvel Allah bizdeki repertuar neyse de Türk Müziği o kadar büyük bir derya ki her olay, durum ve hâl için kullanılabilecek onlarca-yüzlerce "göndermeli" şarkı, türkü mevcut arşivlerde.

Salı 12 Mart 2024 03:00
İHALEMSİ

Penaltımsı oluyor, ofsaytımsı oluyor bundan böyle bir eksiğimiz "ihalemsi"ydi o da tamam oldu geçtiğimiz günlerde, böylece hiç eksiğimiz kalmadı futbol dünyasında. Keyfimiz yerinde anlayacağınız.

Salı 05 Mart 2024 03:00
"ƏŞK OLSUN QARABAĞ"

Qarabağ çok ilginç ve örnek bir takım. Her sene gündeme gelecek bir şeyler başarıyorlar. İstikrarlı bir yükseliş çizgileri var.

Salı 27 Şubat 2024 00:00
BİZ BU FİLMİ GÖRMÜŞTÜK

Bu sezonla birlikte bitecek olan naklen yayın havuzu işinde iki sene önceki senaryo aynen ve tekrar gündeme geldi. En yüksek teklifi Saran veriyor ama ihale Bein'e verilmek üzere.

Çarşamba 21 Şubat 2024 03:00
KARAMÜRSELLİ AYDIN DEMİR

Yiğit nâmıyla anılır demiş atalarımız, Aydın Demir'in de bilinen lâkabı memleketinden dolayı Karamürselli'ydi. Yağlı güreş âleminde herkes onu Aydın Demir olarak bilir, tanır ama gıyabında konuşurken Karamürselli derdi kısaca. Doğup büyüdüğü şehir bir nevi marka olmuştu kendisinde.

Salı 13 Şubat 2024 03:00
ZAMAN VE ZEMİN MESELESİ

Çok şükür ki bu sene geçen senelere nazaran memleketimizde yağmurlar daha bol indi yeryüzüne. Buna hepimiz sevinmekle birlikte heyecan kaynağımız futbol maçlarının sergilendiği stadyumların zeminleri maalesef "çok kötü fena" vaziyette birçok şehrimizde. Hal böyle olunca hem oynayan futbolcularımız için sakatlanma riski artıyor, hem de bizlerin izlerken gözlerimiz "kanıyor".

Salı 06 Şubat 2024 03:00
TRT EN DOĞRU ÇÖZÜM OLACAK

UEFA tarafından organize edilen uluslararası turnuvaların (Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi) önümüzdeki üç yıl yayıncısı olmak için yerli ve milli yayın kuruluşumuz, kamu yayıncımız TRT'nin parayı bastırıp ihaleyi alması haberi bomba gibi düştü piyasaya. Hangi takımın taraftarı olursak olalım bizim nesil için; TRT ekranlarından maç izlemenin hem de uluslararası turnuvaları takip etmenin keyfi paha biçilemez.

Salı 30 Ocak 2024 03:00