BEŞİKTAŞ'TA START VERİLDİ

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Beşiktaş'ta hareketli günler başladı, yeni antrenör ve İstanbul'da olan takımın bir kısmı 1 Temmuz itibari ile Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde antrenmana başladı.

Basına açık yapılan ilk antrenmanda takımın enerjisinden inanılmaz etkilendiğimi söyleyebilirim. Takımın enerjisi yüksekti, antrenör çok heyecanlıydı. İşte tam da geçen sene olmasını arzu ettiğimiz bir ekip var gibiydi. Takımın yeni antrenörü Giovanni van Bronckhorst, yaptığı basın açıklamasında şu an için takım adına bir şeyler söylemek doğru olmaz fakat kamp zamanı daha da yorum yapabilecek duruma gelmiş olurum dedi. Bizlerde bekleyip göreceğiz tabi ki ama geçen sene yaşadığımız bütün uğursuzlukların geri de kalmış olmasını diliyorum. 

 

Yönetim yeni sezon için canla, başla çalışıyor. Geçtiğimiz hafta ikinci başkanımız Sn. Hüseyin Yücel bana yaptığı açıklamada Copa America finalinin ardından Di Maria’yı almaya gideceklerini söylemişti. Birkaç gün bayağı ses getiren bu röportajımın ardından bir yandan acaba Hüseyin bey hedef mi şaşırtıyor soruları da sosyal medya da çok konuşulanlar arasında. Kulislerde Hüseyin beyin haftaya Amerika’ya gideceği kesin olarak konuşuluyor, hatta bizzat kendi de gideceğini söyledi. Eee bizlerde o zaman bir an önce Di Maria’nın atacağı imza sonrasında takıma dahil olmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. 2024-2025 Türkiye Süper Ligi’nin şimdiden hepimize hayırlıolması ve şans getirmesi dileği ile.