​3 ARALIK 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 03 Ara 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya biraz endişeli ve koşuşturmacalarla başlıyoruz.

Haftaya biraz endişeli ve koşuşturmacalarla başlıyoruz. İşlerimize ve sağlığımıza önem vereceğiz. Hafta ortası ilişkiler, ortaklıklar önemli olacak. Her şeyde denge, uyum, ahenk yaratmak isteyeceğiz. Hafta sonuna yoğun duygusallıkla gireceğiz. Güç, tutku, hırs, para önceliğimiz olacak. Her şeyle bütünleşmek isteyeceğiz.

4 Aralık pazartesi günü aşk, sevgi, ilişkiler gezegeni Venüs Akrep burcuna geçiyor. Aşkta, sevgide, ilişkilerimizde artık ihtiyacımız derinlik ve tutku olacak. Bütünleşmeden doyuma ulaşamayacağız. Aşkta güç savaşlarına girebiliriz. Aşk ve nefreti bir arada yaşayacağız. Hem ilişkilerimizde hem parada krizler yaşayabiliriz. Sevdiğimiz kişi için her şeyi yapacağız. Yeni başlayacak ilişkiler fırtınalı da olsa uzun soluklu olacak. Kıskançlık, haset, kin, intikam bu duygular yoğun olacağı için, ileride üzülmemek adına dikkatli olmalıyız. Parayı da tutkuyla isteyeceğiz. Para olmadan olmaz diyeceğiz.

Sevgili Koçlar; Venüs Akrep, alacak verecek hesaplarınızda size şans getirecek. Cinsellik ön planda olacak. Maddi manevi destekleneceksiniz.

Sevgili Boğalar; Venüs Akrep, sizlere de aşk getirecek. İlişkilerden yana şanslı olacaksınız. Evlilik kararı alabilirsiniz. Ortaklı işler yapabilirsiniz. İş anlaşmaları yapabilirsiniz.

Sevgili İkizler; Venüs Akrep, yalnız olanlarınıza aşkı iş ortamından getirebilir. İş, sağlık konularında olumlu bir dönemde olacaksınız. Tatlıyı ve yemeği fazla kaçırmayın. Tembellikler de yapmak isteyeceksiniz.

Sevgili Yengeçler; Venüs Akrep, sizlere aşk getirecek. Hayattan keyif alacağınız her türlü aktiviteyle ilgileneceksiniz.

Sevgili Aslanlar; Venüs Akrep, aileden yana sizleri şanslı yapacak. Aile ilişkileriniz olumlu olacak. Miras konuları gündeminizde olacak. Evinizi dekore edebilirsiniz.

Sevgili Başaklar; Venüs, sizleri yakın çevrenizle sosyalleştirecek. İletişimsel konularda şans getirecek. Düşüncelerinizi ifade edebileceksiniz. Aşk yakın çevrenizden gelecek.

Sevgili Teraziler; Venüs Akrep, parasal açıdan sizlere şans getirecek. Yeni yatırımlar yapabilirsiniz.

Sevgili Akrepler; Venüs burcunuza geçiyor. Cazibeniz, çekiciliğiniz artacak. Her konuda şanslı olacaksınız. Kendinizi güzelleştireceksiniz.

Sevgili Yaylar; Venüs Akrep, sizleri geri plana alacak. Platonik bir aşk yaşayabilirsiniz. Yalnızlıktan keyif alacaksınız. Yurt dışı bağlantılı işlerinizden para kazanabilirsiniz.

Sevgili Oğlaklar; Venüs Akrep, işten kazançlarınızı arttıracak. Sosyalleşmek, arkadaşlarınızla olmak sizlere keyif verecek.

Sevgili Kovalar; Venüs Akrep, sizlere iş, kariyer, geleceğe dönük planlarınızda şans getirecek. Yetenekleriniz görünecek.

Sevgili Balıklar; Venüs Akrep sizleri yeni şeyler öğrenmeye teşvik edecek. Hayata bakışınıza olumlu yönden katkı sağlayacak. Hayatın tadını çıkartacaksınız. Aşk uzaklardan gelecek.