13 KASIM 2022 PAZAR

Dilek AYGEN 13 Kas 2022

Dilek AYGEN
Merhaba haftaya duygusal başlıyoruz. Güvencelerimiz önceliğimiz olacak. Ve onlar için mücadele ederken zorlanacağız.

Merhaba haftaya duygusal başlıyoruz. Güvencelerimiz önceliğimiz olacak. Ve onlar için mücadele ederken zorlanacağız. Pazartesi öğleden sonradan perşembe gününe kadar eğlenmek isteyeceğiz. İçimizdeki çocuğa göre hareket etmek istesek de zorlanacağız. Keyifli aktiviteler, çocuklar, aşk önceliğimiz olacak. Daha sonra işlerimize odaklanacağız. Temizlik, tamirat, sağlık konularımızla meşgul olacağız. Her yaptığımız ve her yapılanda kusursuzluk isteyeceğimiz için eleştirel yaklaşım sergileyebiliriz. Duygusal anlamda huzursuz, pimpirikli olacağız.

17 Kasım perşembe günü macera dolu, ateşli, şıpsevdi aşklara başlıyoruz. Sevgi, aşk, ilişki, cazibe, keyif, barış, huzur, estetik gezegeni Venüs yay burcuna geçiyor. İlişkilerimize coşkuyu, hevesi, iyimserliği, deneyimleri ön plana alacağız. Sevdiğimiz kişilerin hatalarına ve eksikliklerine toleranslı olacağız. Aşkta dürüstlük ve ahlak beklentimiz yüksek olacak. İlişkilerimiz de yeni şeyler deneyimlemek isteyip, yeni şeyler keşfedeceğiz. Seyahat etmekten, doğa da vakit geçirmekten, sosyallikten, eğlenmekten keyif alacağız. Yeni başlayacak ilişkiler de sarışın ve renkli kişileri tercih edebiliriz. Finansal konular da iyimserlik hakim olacak. Parayı kolay kazanıp kolay harcayacağız.

18 Kasım cuma günü iletişim gezegeni Merkür Yay burcuna geçiyor. Zihnimiz iyimser düşünceler içerisinde olacak. Özgür olmayı düşüneceğiz. Sıcak, canlı, ikna edici, samimi bir iletişim tarzı ortaya koyacağız. Neşeli, açık ve direkt konuşacağız. Patavatsızlıklar yapabiliriz. Ön yargılarımız, fanatik düşüncelerimiz de olabilir. Hayata geniş açıdan bakacağız.

Sevgili Koçlar; Venüs ve Merkür özgürlüğünüze önem verdirecek. Dışarlarda, yabancılarla vakit geçirmekten, konuşmaktan keyif alacaksınız. İnançlarınız, hayat amacınız üzerine düşüneceksiniz. Umut edeceksiniz.


Sevgili Boğalar; Venüs ve Merkür sizleri maddi konulara yönlendirecek. Alacak verecek hesaplarınızla ilgileneceksiniz. Gizemli konuları merak edip araştırabilirsiniz.

Sevgili İkizler; Venüs ve Merkür eşinizle neşeli, keyifli sohbetler yaptıracaklar. İlişkiler, davalar, taşınmalar ön planda olacak. Merak ettiğiniz konularda danışmanlık alabilirsiniz.


Sevgili Yengeçler; Venüs ve Merkür gündelik hayatınızda ve iş ortamınızda hoş sohbetler yapmanızı sağlayacaklar. İşinize ve sağlığınıza önem vereceksiniz.

Sevgili Aslanlar; Venüs ve Merkür sizleri flörtöz yapacaklar. Partnerinizle özgürce eğlenmek isteyeceksiniz. Yalnız olanlarınıza aşk gelecek. Yaratıcılığınızı ortaya koyacaksınız.


Sevgili Başaklar; Venüs ve Merkür aile içi keyifli konuşmalar yaptıracaklar. Özgür değilseniz sizi sıkan durumlardan nasıl kurtulacağınızı düşüneceksiniz. Taşınabilirsiniz.


Sevgili Teraziler; Venüs ve Merkür kendi düşüncelerinizi özgürce ve şık bir şekilde söylemenizi sağlayacaklar. Önemli iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Eğitimler, seyahatler, kısa vadeli projeleriniz ön planda olacak.

Sevgili Akrepler; Venüs ve Merkür paranıza, yatırımlarınıza önem verdirecekler. Kendi sahip olduklarınızı ve kendi değerlerinizi önemseyeceksiniz.


Sevgili Yaylar; Venüs ve Merkür burcunuza geçiyorlar. Kendinizle, bireysel ihtiyaçlarınızla ilgileneceksiniz. Umut dolu, iyimser, neşeli olacaksınız. Kendinizle ilgileneceksiniz.


Sevgili Oğlaklar; Venüs ve Merkür yalnız kalmaya ihtiyacınız olduğunu gösterecekler. Ruh sağlığınıza, ruhsal çalışmalara önem vereceksiniz. Anne tarafından akrabalarınızla ilgileneceksiniz.


Sevgili Kovalar; Venüs ve Merkür arkadaşlarınızla hoş sohbetler yaptıracaklar. Sosyal çevrenizde sözleriniz etkili olacak. İşten kazançlarınızda artış olacaktır.


Sevgili Balıklar; Venüs ve Merkür toplumsal alanda pozitif konuşmalarınız dikkat çekici olacak. Keyifle özgür işler yapacaksınız. Annenizle, eşinizin ailesiyle ilgileneceksiniz.