​10 ARALIK 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 10 Ara 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bu haftaya yoğun duygusallıkla başlıyoruz. İdeallerimizi, hayallerimizi gerçekleştirmek üzere kararlar alabiliriz.

Bu haftaya yoğun duygusallıkla başlıyoruz. İdeallerimizi, hayallerimizi gerçekleştirmek üzere kararlar alabiliriz. Maddi konular da ön planda olacak. Yapmak istediklerimiz için güçlü kişilerden destekler alacağız. Pazartesi günü öğleden sonra daha iyimser, neşeli, dışa dönük, olacağız. Önemli şans ve fırsatlar yakalayabiliriz.

Çarşamba gününün ilk saatlerinde Yay burcunda Yeniay meydana geliyor. Bu Yeniay umutla, hevesle, coşkuyla yeni şeyler başlatacak. Uluslararası işler, seyahatler, eğitimler, akademik çalışmalar, yurt dışı bağlantılı işler, yabancılar, hukuki konular, medya ve yayıncılık konularında yeni adımlar atıp başlangıçlar yapacağız. Hayata yeni bir bakış açısı oluşturmak için deneyimler yaşayacağız.
Perşembe ve cuma günleri hayatı ciddiye alacağız. Karamsar duygular içerisinde olacağız. Sorumluluklarımız, gelecek hedeflerimiz ön planda olacak. Hafta sonunu bağımsız ve özgür geçirmek isteyeceğiz. Ve her şeye bir karşı çıkma isteğimiz olacak. Arkadaşlarımızla sosyal hayatın içerisinde olmak isteyeceğiz.

Sevgili Koçlar, bu Yeniay'da yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Yabancılarla yeni işler yapabilirsiniz. Uzak yerlere seyahatleriniz olabilir. Uzun vadeli işlere başlayabilirsiniz. Yaşayacağınız yeni deneyimler ufkunuzu geliştirecektir.

Sevgili Boğalar, bu Yeniay'da maddi konularda yeni adımlar atacaksınız. Alacak verecek hesaplarınızda yeni kararlar alacaksınız. Eşinizin veya ortağınızın parasını değerlendireceksiniz.

Sevgili İkizler, bu Yeniay'da yabancılarla ortaklı bir iş yapabilirsiniz. Bekar olanlar evlilik kararı alabilirler. Eşiniz veya ortağınızla yeni deneyimler yaşayacaksınız.

Sevgili Yengeçler, bu Yeniay'da günlük rutinleriniz, işinizle ilgili yeni başlangıçlar yapacaksınız. Yeni bir diyete başlayabilirsiniz. Evcil bir hayvan alabilirsiniz. Size hizmet edecek yeni kişilerle çalışabilirsiniz.

Sevgili Aslanlar, bu Yeniay yeni aşklar getirebilir. Partneriniz varsa onla keyifli zamanlar geçirmek için tatillere gidebilirsiniz. Hobilerinizden para kazanmak için yeni adımlar atabilirsiniz. Çocuklara yönelik işler yapabilirsiniz.

Sevgili Başaklar, bu Yeniay'da ailevi konularda yeni kararlar alacaksınız. Evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Taşınabilir veya yeni bir ev alabilirsiniz. Babanızla ilgili yeni deneyimler yaşayabilirsiniz.

Sevgili Teraziler, bu Yeniay'da kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgili deneyimler yaşayacaksınız. Yeni bir eğitime başlayabilir veya yabancılarla yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Kısa vadeli projelerinizi başlatabilirsiniz. Kısa seyahatleriniz artacaktır.

Sevgili Akrepler, bu Yeniay parasal konularda deneyimler yaşatacak. Para kazanmak için yurt dışı işler yapabilirsiniz. Yeni kazanç yolları bulacaksınız. Kendi değerinizi anlayacağınız olaylar meydana gelecektir.

Sevgili Yaylar, bu Yeniay burcunuzda meydana geliyor. Kendinizi anlamak için yeni deneyimler yaşayacaksınız. Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapacaksınız. Gelecekle ilgili hedefleriniz için yeni adımlar atacaksınız.

Sevgili Oğlaklar, bu Yeniay biraz içinize dönmenizi istiyor. Ruhsal çalışmalara başlayabilirsiniz. Geleceğe yönelik yeni adımlar atacaksınız. Yabancılarla yaşayacağınız olaylar hayata karşı sizlere yeni bir bakış açısı kazandıracaktır.

Sevgili Kovalar, bu Yeniay sizlere yeni umutlar getiriyor. Hayallerinizi gerçekleştirmek için kararlar alacaksınız. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. İşinizden kazancınızı arttırmak için yeni adımlar atacaksınız.

Sevgili Balıklar, bu Yeniay güzel yeni işler getirecek. Kariyerinizle ilgili yeni kararlar alacaksınız. Hayalini kurduğunuz işleri başlatabilirsiniz. Annenizle ilgili deneyimler yaşayabilirsiniz.