Procat ve LC Waikiki’den müşteri deneyiminde yeni bir dönem başlatan iş birliği Procat ve LC Waikiki’den müşteri deneyiminde yeni bir dönem başlatan iş birliği

48 yıllık uzmanlığı ve tecrübesiyle “uyku dünyasını” sahiplenen, Türkiye’nin lider uyku markası Yataş Bedding, Irak’taki gücünü yeni mağazalarla taçlandırmaya devam ediyor. Yataş Bedding, 111’inci mağazasını Süleymaniye’de birçok Türk markasının da yer aldığı bölgenin en prestijli alışveriş merkezlerinden Majidi Mall'da açtı. 120’ye yakın davetlinin katıldığı açılışta Yataş Grup Uluslararası Satışlar ve Operasyon Direktörü Selim Dumani ve Uluslararası Satışlar Bölge Müdürü Dinçer Şentürk’ün yanı sıra Süleymaniye Valisi Dr. Haval Abubakir, Süleymaniye İthalat ve İhracat Müdürü Shex Atta ve parti lideri Berun Omer Fatah’da hazır bulundu.

Yataş Bedding’in Süleymaniye mağazası, ev tekstilinden yatak, baza ve başlıklara, oda kokularına kadar geniş bir uyku ürün yelpazesini müşterilere sunuyor. Yeni konsept mağaza, modern sergileme alanlarıyla hem görsel hem de fonksiyonel açıdan farklılık yaratıyor. Yataş Bedding, uyku kalitesini artıran yenilikçi ürünlerini, geniş ürün çeşitliliğiyle bölgedeki tüketicilere sunarak Süleymaniye halkının konforlu uyku deneyimine katkı sağlamayı hedefliyor. 

Muhabir: ERAY AKSOY