IŞIL IŞIL GÖZALTLARI
Göz çevresi ve göz altı, özel bir cilt yapısına sahiptir. Hem derisi, hem de cilt altı yağ dokusu bu bölgede oldukça incedir. Bununla birlikte bu bölgedeki deride kolajen elastin lifleri de daha ince ve gevşektir. Yaşlanmayla beraber ciltteki ilk bozukluklar göz çevresi ve gözaltında oluşmaya başlar. Bu tür kusurların tedavi yöntemleri arasında ise gözaltı ışık dolgusu yer alıyor. Işık dolgusu, gözaltında sorunlarının tedavisinde kullanılan ameliyatsız estetik yöntemlerinden biridir.
Göz altındaki çökmeler, morluklar, torbaları, kahverengi halkaları yok eden; yorgun, hüzünlü ve yaşlı yüz ifadesinden kurtulmanızı sağlayan göz altı dolgusu işlemi kırışıklıklarınızı da giderir. Işık dolgusunda içeriğinde aminoasit, hyalüronik asit, antioksidan, mineral ve vitamin olan özel bir jel kullanılır. Doğru uygulama, dolgu malzemesinin kalitesi gibi faktörler tedaviyi ve tedavi sonrası süreci etkileyebilir. Güvenilir ve doğru yerlerde yaptırabilirsiniz.
20 yaşın üstüne uygulama yapmak daha doğrudur.
Işık dolgusu; birçok problemi sona erdiren, sadece gözaltı uygulamaları için üretilmiş, gözaltı dokusuna yayılan dolgudur. İçeriğinden dolayı göz etrafına gelen ışığı yansıttığı, cildi aydınlattığı ve canlandırdığı için ışık dolgusu olarak adlandırılıyor. İçerdiği bu maddeler hücresel seviyede yapılanmayı sağladığı için göz çevresinde aydınlanma ve canlanma etkileri görülüyor.
Genelde tek seans yeterli oluyor. Gerekirse kontrole çağırıldığında ikinci seans uygulanabiliyor. Göz etrafındaki belirtilerin derecesi, kişinin genetik faktörü, kullanılan miktara bağlı olarak etkisi, 1.5-2.5 yıl arasında devam ediyor.
Bu uygulama olduğundan sosyal hayata engel olacak bir durum oluşmuyor. Seansın hemen ardından günlük hayata dönebiliyorsunuz.
Göz altı morluk ve çukurlarının tedavisinde kişiye göre; göz altı ışık dolgusu tedavisi, prp tedavisi veya kök hücre tedavisi olarak bilinen trombosit tedavisi, mezoterapi, peeling uygulaması, serum uygulamaları, gibi pek çok uygulama mevcuttur. Bazı hastalara tek bir yöntem gerekli iken, bazı hastalara bu cerrahi olmayan yöntemleri kombine etmek gerekir.