ASAŞ, Aluminium 2024 Fuarında Sektördeki Gücünü Pekiştirdi ASAŞ, Aluminium 2024 Fuarında Sektördeki Gücünü Pekiştirdi

Bir Cumhuriyet markası olan Kelebek Mobilya'nın tarihinde, Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasıyla başlayan gurur dolu bir hikâye bulunuyor. Bugün hala aynı vizyon ile yatırımlarına devam eden Kelebek Mobilya, farklı spor branşlarına verdiği destekleriyle sektördeki öncü konumunu koruyor. Sporun birleştirici ve güçlendirici rolüne olan inancı ile Kelebek Mobilya, Bahçelievler Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı'nın yanında yer alarak, kadın voleyboluna destek veriyor. 

Bahçelievler Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, 2023-24 sezonunda Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde şampiyon olarak Türkiye'nin en üst seviye kadın voleybol ligi olan Sultanlar Ligi’ne yükseldi. İç saha karşılaşmalarını Hasan Doğan Spor Salonu’nda oynayan takımın kaptanlığı Milli Voleybolcu Meryem Boz yapmaktadır. 5 Ekim tarihinde başlayan yeni sezonda Bahçelievler Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, şimdiye kadar katıldığı 3 maçın da galibi oldu. 

Doğanlar Mobilya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan: “Doğanlar Mobilya Grubu markalarımızdan Kelebek Mobilya’nın, başarılarını takip ve takdir ettiğimiz Bahçelievler Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı'na olan desteğini mutlulukla ifade etmek isterim. Bizler Doğanlar Mobilya Grubu olarak kadınların tüm sektörlerde ve her düzeyde, ekonomik yaşamın içinde yer almasının daimî destekçisiyiz. Kadının olduğu her yerde bir zarafet, bir güzellik aynı zamanda da üst seviyede bir çalışkanlık oluyor. Biz bunu bünyemizdeki tüm markalarımızın çalışanları başta olmak üzere pek çok alanda yakından gözlemliyoruz ve memnuniyet duyuyoruz. Bu kapsamda kadının Türk sporundaki konumunun güçlenmesinin daimî tarafı olduğumuzu bu destek ile bir kez daha taçlandırdık.” dedi.

 

Muhabir: ERAY AKSOY