Kuzey ve doğu bölgelerin yer yer parçalı bulutlu, diğer bölgelerin ise az bulutlu ve açık bir gün geçireceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusunda, Kuzey Ege’nin iç kesimlerinde, Karadeniz’in iç kesimlerinde, İç ve Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda yer yer pus ve sis oluşumu bekleniyor.

Gençlerin beynini yıkayan Discord'a erişim engeli Gençlerin beynini yıkayan Discord'a erişim engeli

KUZEY VE İÇ BÖLGELERDE SICAKLIK ARTIYOR

Kuzey ve iç bölgelerde sıcaklıkların 3 ila 5 derece artması beklenirken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

DOĞU'DA RÜZGAR VAR

Rüzgarın genel olarak kuzeyli, doğu bölgelerinde ise güney ve güneybatı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi bekleniyor.

BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU

Bölgelere bekelenen hava tahminleri şu şekilde:

  • Marmara: Az bulutlu ve açık, ilerleyen saatlerde kuzey bölgelerde parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde güney ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis olacağı tahmin ediliyor.
  • Ege: Az bulutlu ve açık, sabah ve gece saatlerinde kuzeyde yer yer pus ve sis görülebilir.
  • Akdeniz: Genel olarak az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor.
  • İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, kuzeydoğusunun yer yer parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzeyde pus ve sis bekleniyor.
  • Karadeniz: Batı Karadeniz'de arçalı ve az bulutlu, doğu kesimlerinde ise daha bulutlu bir hava olacak. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus ve sis oluşabilir. Orta ve Doğu Karadeniz'de de parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus ve sis bekleniyor.
  • Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde kuzeyde pus ve sis bekleniyor.
  • Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu, doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor.


 

Muhabir: Eray Aksoy