AgeSA, Müşteri Memnuniyetinde Bronz Baykuş’un Sahibi Oldu AgeSA, Müşteri Memnuniyetinde Bronz Baykuş’un Sahibi Oldu

Takım tezgahlarında dijitalizasyon çözümleriyle sanayide dönüşümü hızlandıran Siemens, MAKTEK Avrasya 2024’te sektördeki yenilikçi çözümlerini sergileyecek. 30 Eylül’de başlayan ve 5 Ekim’e kadar sürecek olan etkinlikte Siemens Türkiye, paydaşlarıyla bir araya gelerek, dijital dönüşüm süreçlerine dair deneyim ve bilgi paylaşımında da bulunacak. Siemens Türkiye fuarda SINUMERIK CNC kontrol ünitesi ürün ailesi, Adaptive Kontrol, Merkezi Üretim Alanı Kontrol Yazılımı Mcenter, Protect MyMachine, Takım Ömrü Uzatma Uygulamaları, Solid Edge Cad, Solid Edge Cam, Dijital İkiz Teknolojisi, 3D Cad Dizayn ve 3D Modelleme gibi çözümlerini sergileyecek.

Siemens Türkiye’nin fuara katılımıyla ilgili bir açıklamada bulunan Siemens Dijital Endüstriler Hareket Kontrol Bölüm Müdürü İlker Binyazar şunları söyledi. “Siemens Türkiye olarak, Dijital dönüşüm bizim olmazsa olmazlarımız arasında yer alıyor. Sektörümüz en önemli etkinliklerinden biri olan MAKTEK AVRASYA 2024’e katılmaktan ve dijital dönüşümle ilgili öncü konumumuzu bir kez daha vurgulamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Bu etkinlik bize bir yandan potansiyel iş ortakları ve müşterilerle bağlantılar kurmak adına fayda sunarken diğer yandan da en yeni teknolojilerimizle sektörde farkındalığı artırmamıza ve yeni iş birliği fırsatları oluşturmamıza da destek olacak” dedi.

Siemens Türkiye DI Software Genel Müdürü Özgür İleri ise açıklamasında şöyle konuştu “Siemens olarak, takım tezgahlarında verimliliği artıran, üretim süreçlerini daha akıllı ve bağlantılı hale getiren dijitalizasyon çözümlerimizle sektöre öncülük ediyoruz. Bu yıl MAKTEK AVRASYA 2024’te de dijitalizasyon çözümlerimiz ile öne çıkıyoruz. Dijital ikiz teknolojimiz gerçekten sektörün en inovatif çalışmalarından biri. Üretim süreçlerinin gerçek zamanlı simülasyonunu yapabilen dijital ikiz teknolojisi ile makine ve operasyon performansını maksimuma çıkarmayı hedefliyoruz. Sürdürülebilirlik de ajandamızın olmazsa olmaz gündem maddelerinden birini oluşturuyor. Enerji verimliliğini artıran ve dijital çözümlerimizle optimize ettiğimiz çevre dostu ürünlerimiz ile üretimde sürdürülebilirliği sağlıyoruz. MAKTEK AVRASYA 2024’te bu bağlamdaki çalışma ve projelerimizle paydaşlarımızla bulunmaktan dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Yazılım portföyü sayesinde düşük yatırım maliyeti ile verimliliğiniz artıyor

Dijitalleşme ortağınız Siemens’in takım tezgahları alanındaki yazılım portföyü sayesinde düşük yatırım maliyeti ile verimliliğinizi artırır; yeni yazılımlar ile makinalarınızı dijitalleştirerek rakiplerinizin önüne geçmenize yardımcı olur. Sağladığı bazı diğer faydalar; planlanmayan duruşlarınızı azaltır, kaynaklarınızı daha iyi planlamanıza yardımcı olur, makinanızın kullanım ömrünü artırır, veri toplama ve analiz etme yeteneği ile ön görülemeyen sorunları ortadan kaldırır, makinelerinizin tasarım süreçlerindeki hataları ortadan kaldırır, ek özellikler ile rakiplerinizden farklılaşarak üretim kalitenizi artırır, müşterilerinize kullanımı kolay, basit arayüzlü makineler sunabilirsiniz. 

Dijital İkiz teknolojisi ile üretim maliyetleri azalıyor

Siemens’in takım tezgahları endüstrisine sunduğu kapsamlı ve yenilikçi yazılım çözümleri ile düşük üretim maliyetleri ile verimlilik artıyor. Siemens’in dijital ikiz uygulaması olan Run MyVirtual Machine ile iş parçası PC başında işlenerek tüm olası hataları minimuma indirebiliyor. Ayrıca, kullanım ve programlama eğitimleri bire bir tezgahın dijital ikizi ile gerçekleştirilebiliyor.

Muhabir: ERAY AKSOY