KOÇ: Dolunay haritanızın en tepe noktasında gerçekleşmekte, dolayısı ile kariyer yaşamınız ve toplumsal anlamda statünüz, iş yapış şekliniz önem kazanıyor. Ailevi konularınız da öne çıkabilir. Özellikle anne ve babanız ile ilgili konular da yine gündeminizde olabilir.

KOÇ: Dolunay haritanızın en tepe noktasında gerçekleşmekte, dolayısı ile kariyer yaşamınız ve toplumsal anlamda statünüz, iş yapış şekliniz önem kazanıyor. Ailevi konularınız da öne çıkabilir. Özellikle anne ve babanız ile ilgili konular da yine gündeminizde olabilir.

BOĞA: Dolunay enerjisi sizlere bir seyahat fırsatı getirebilir. Uzaklar ile ilgili konular ve beraberinde ticaret ile ilgili durumlar da olabilir, gündeminizde diyebilirim. Burcunuzu destekleyen bir dolunay olacak, dolayısı ile size sanki bir vizyon ve bir bakış açısı da getirebilecek diyebilirim. Hukuksal konularınız varsa, öne çıkabilir.

İKİZLER: Dolunay enerjisini kaynaklar alanınızda yaşamaktasınız, dolayısı ile ortak kazançlar ve/veya banka, kredi gibi konular gündeminizde olabilir. Eş veya kendi bütçeniz de olabilir sizler için önemli, aklınız ve biraz enerjiniz parasal konulara kayabilir. Venüs ve Merkür aslan burcundalar, iletişiminiz iyi.

YENGEÇ: Dolunay karşıt burcunuzda bu da bu hafta ilişkileriniz adına önemli bir hafta da olduğunuzu göstermekte. Ortaklı işleriniz olabilir, evlilik veya ortaklık ile ilgili de olabilir, bu sizi ilgilendirebileceği gibi eğer evliyseniz eşinizi de ilgilendirebilir.

ASLAN: Dolunay oğlak burcunda olacak, sağlık konularınızda yapmanız gerekenler olabilir. Kira konuları, kiracılar vs. gündeminizde olabilir bu süreçte. Dolunay sizlerin genel rutininiz, temponuz üzerinde etkili olacak. Sağlıklı beslenme, egzersiz ve diyet programına başlayabilir, genel rutininizde değişimler isteyebilir.

BAŞAK: Dolunay enerjisi burcunuza son derece destek. Aşk eviniz Oğlak; ve dolunay bu alanda gerçekleşiyor. Dolunay enerjisi biraz strese açık yapar fakat bir yandan da burcunuza da son derece destek olması gösteriyor ki, bazı konular özellikle aşk ve iş yaşamınızdaki genel eğlence ve keyif ile ilgili konularda önem kazanıyor.

TERAZİ: Dolunay enerjisi genel olarak fark edilen, net olunan zamanları anlatırlar ve bu dolunay burcunuza biraz sert enerjilerde, dolayısı ile hem iş, hem de ev ile ilgili konularda bazı stresli durumlara da açık olabilirsiniz. Dolunay’ın yönetici gezegeni Satürn ise kardeşler ve yakın çevre ilişkilerinizin önemli olduğunu göstermekte.

AKREP: Kardeşler ile ilgili bir konu, parasal bir durum, ortak bir karar ve bunun ile ilgili bir maddi konu gündeminizde olabilir. Venüs ve Merkür haritanızın en tepe noktasında iş ve kariyer konuları genel olarak sizler için önemli bu dönemde ve Güneş’in de Aslan burcuna gelişi ile birlikte iş konuları da önem kazanıyor.

YAY: Dolunay kaynaklar alanınızda gerçekleşiyor, dolayısı ile maddi konular, kazançlar ve harcamalar önem kazanıyor bu hafta. Beklediğiniz bir para varsa örneğin elinize geçebilir, fakat bir diğer yandan da bu hafta bir ödeme konusu ile birlikte bütçe yapabilirsiniz. Dolunay enerjisi açık ve net olunan zamanları anlatır.

OĞLAK: kendinizi ön plana alıyorsunuz, yaşamınızda kendiniz ile ilgili yeni kararlar almaya son derece açık olabilirsiniz. Ayrıca bir teklif alabilirsiniz, bu daha çok ilişkileriniz ile ilgili de olabilir. Ben karar veriyor ve harekete geçiyorum diyorsunuz ne yapmanız gerektiğine ve nasıl ilerlemeniz gerektiği konusunda da netlik kazanıyorsunuz.

KOVA: Dolunay Oğlak burcunda ve haritanızda ruhsal ve manevi konularda etkili olmakta. İçsel olarak, kendinizi motive etmeye ve sizlere fayda sağlayacak yeni kararlar almaya açıksınız. Dolunay zamanları stresi hissederiz sizler de biraz bu stresi iç dünyanızda yaşamaktasınız, belki ertelediğiniz veya henüz harekete geçmek için hazır olmadığınız bazı konularınız var.

BALIK: Dolunay dost çevreleriniz, gruplar ve genel yaşam motivasyonunuz üzerinde etkili olacak. İçinde bulunduğunuz sosyal dernekler, çevreler ve organizasyonlar bu hafta sizler için önem kazanabilir. Dolunay burcunuzu destekler konumda, fakat Dolunay’ın yönetici gezegeni Satürn yaşamınızda önemli sorumluluk dönemlerinden de geçtiğinizi göstermekte.