Bayrampaşa’daki okul bahçelerinde yıkama ve temizlik çalışması gerçekleştirerek öğrencilere tertemiz bir eğitim ortamı sunan ve birinci sınıf öğrencilerine kırtasiye seti hediye eden Bayrampaşa Belediyesi, şimdi de okulların tadilat, boya, badana, temizlik ve çevre düzenlemesi ihtiyaçlarına yönelik ilçedeki 54 devlet okuluna toplam 6 milyon 500 bin TL maddi destek veriyor.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Mutlu, belediyenin okullara 6,5 milyon TL destek paketini içeren protokolü Bayrampaşa Kaymakamı Abdullah Çiftçi ve Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur ile birlikte imzaladı.

Binlerce öğrenciye burs

Öte yandan belediye binlerce ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisine burs vermek için çalışmalarını sürdürüyor. Başvuruların halen devam ettiği burs sonuçlarının yakın bir zamanda açıklanması bekleniyor.

“Bayrampaşa’nın öğrencileri de mutlu olacak”

Eğitimci kimliği ile tanınan aynı zamanda kendisi de bir öğretmen olan Başkan Mutlu, şunları ifade etti:

“Her şey ülkemiz, her şey geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımız için. Temizlik ve bakım çalışmalarımızla bir yandan öğrencilerimize tertemiz okul bahçeleri sunarken bir yandan da eğitimde fırsat eşitliğinden mahrum kalan sevgili çocuklarımızı ön planda tutarak kreşler açtık. Şimdi de, tadilat, boya, badana, temizlik ve çevre düzenlemesi ihtiyaçlarına yönelik 54 devlet okulumuza toplam 6 milyon 500 bin TL maddi destek yapıyoruz. Aynı zamanda binlerce öğrencimize de burs vereceğiz. Bayrampaşa’mızın çocukları da, öğrencileri de mutlu olacak.”

Orhangazi’de zincir marketlere denetim Orhangazi’de zincir marketlere denetim

Kaynak: rss