Televizyon dünyasında çalışkanlığı ve dinamik sunuculuğuyla öne çıkan isimlerden olan Zuhal Topal, sunduğu programla her hafta gündem olmaya devam ediyor.

ZUHAL TOPAL KİMDİR?

Zuhal Topal başarılı bir televizyon sunucusu ve oyuncu. Mimar Korhan Saygıner ile evli ve bir kız çocukları bulunuyor. 23 Eylül 1976 doğumlu olan Topal, "Sihirli Annem" dizisindeki "Suzan" karakteri ile geniş kitlelerce tanındı. Daha sonra özellikle izdivaç programları ve yarışma programlarındaki sunuculuğu ile televizyon dünyasında kendine sağlam bir yer edindi.

Zuhal Inci

Zuhal Topal ve Acun Ilıcalı Arasında Ne Oldu?

Zuhal Topal ve Acun Ilıcalı arasındaki gerilim, Topal'ın Acun Medya'nın popüler programı Yemekteyiz formatına benzer bir program yapmasından sonra ortaya çıktı. Acun Ilıcalı, Yemekteyiz formatını kendi kanalında sunduğu için bu durumdan rahatsızlık duymuştu. İkili arasındaki gerginlik basında yer aldı.

Zuhal Acun

Zuhal Topal ve Acun Ilıcalı Nasıl Barıştı?

Zuhal Topal ve Acun Ilıcalı’nın barışma süreci ile ilgili ayrıntılar kamuoyuna tam olarak açıklanmadı, ancak iki ünlü ismin ilişkilerinin normale döndüğü biliniyor.

Zuhal Topal Hangi Kanalda Program Yapıyor?

Zuhal Topal, son dönemde TV8 kanalında Zuhal Topal'la Yemekteyiz programını sunuyor. Bu programda yarışmacılar evlerinde yemek yaparak diğer yarışmacıları ağırlıyor ve puanlama yapıyorlar.

Zuhaltopal

Simge Ünal sapığını böyle anlattı Simge Ünal sapığını böyle anlattı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz

Bu program, yarışmacıların bir hafta boyunca yemek yapıp misafirlerini ağırladığı ve her gün bir yarışmacının evine gidildiği bir formata sahip. Zuhal Topal'ın enerjik sunumu ile renklenen bu yarışma, eğlenceli diyaloglar ve rekabet dolu anlarla izleyicilerin beğenisini kazanıyor.

Muhabir: SERPİL PORTAKAL