Ümraniye Belediyesinden amatör spor kulüplerine malzeme desteği Ümraniye Belediyesinden amatör spor kulüplerine malzeme desteği

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile ilçeye yeni sosyal donatı alanları kazandırmaya devam eden Çekmeköy Belediyesi, Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Yaşar Doğu Parkı içerisine inşa ettiği sosyal tesis vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’de, hizmete açılan Yaşar Doğu Parkı Sosyal Tesislerini ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Ziyareti sırasında tesiste keyifle vakit geçiren vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Çerkez, doğum günü olan bir vatandaşında sürpriz şekilde doğum gününü kutladı.

Yaşar Doğu Parkı Sosyal Tesisleri, çarşamba günü hariç haftanın 6 günü saat: 10:00-22:00 saatleri arasında hizmet verecek.

UYGUN FİYATLI MENÜLER İLE HİZMETTE

“Halkın Belediyesi, Halkın Hizmetinde” anlayışı ile vatandaşa hizmete devam eden Çekmeköy Belediyesi’ne ait yeni sosyal tesiste de diğer sosyal tesisler de olduğu gibi vatandaşlara çay 5 TL’den kahve 14 TL’den sunulurken uygun fiyatlı gençlik menüleriyle de vatandaşların alım gücüne katkı sağlanacak. Ayrıca Çekmeköy Kart kullanan vatandaşlar %20’lik indirimden faydalanabilecek.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, “Yapmış olduğumuz kontrol ve denetimde vatandaşlarımız ile görüştüm, herkes mutlu herkes memnun. Burada uygun fiyatlar ile kaliteli bir hizmet sunuyoruz bu beni mutlu etti. Hangi masaya oturduysam herkes menülerdeki fiyatlardan çok memnun. Bu tarz yatırımlarda önemli olan vatandaşın memnuniyeti. Bugün burada vatandaşımızın memnun olduğu gördükten sonra bende mutlu ve huzurlu olarak ayrılıyorum.  Yapmış olduğumuz yatırımlar ve hizmetler tam yerinde olmuş. Tüm Çekmeköylü komşularımızı tesislerimize bekliyorum. Güler yüzlü bir Çekmeköy için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Muhabir: ERAY AKSOY