TAV Technologies, Latin Amerika havalimanlarının yöneticilerini ağırladı TAV Technologies, Latin Amerika havalimanlarının yöneticilerini ağırladı

“Yılın En İyi Hızlandırıcı/Kuluçka Programı” dalında bölge birincisi seçilen Tech Istanbul, ödül alan ilk belediye girişimcilik merkezi oldu.

Tech Istanbul, EuroAsian Startup Awards'da; Türkiye, Azerbaycan, Belarus, Gürcistan, Ermenistan, Kazakistan, Moldova, Rusya Federasyonu, Ukrayna ve Özbekistan finalistleri ile yarışarak Yılın En İyi Hızlandırıcı/Kuluçka Programı dalında bölge birincisi oldu.

Ödülle ilgili değerlendirmede bulunan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Zeynep Neyza Akçabay, “Bu ödülü, ilk kez bir belediyenin girişimcilik merkezi alıyor. Tech Istanbul, teknoloji girişimcileri için bir güç merkezi haline geldi. Aldığımız ödül, İstanbul’un yenilikçi ruhunu ve girişimcilerimizin potansiyelini gösteriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin temel değerlerini esas alarak; Türkiye girişimcilik ekosistemine katkı sağlamaya ve değer yaratmaya tüm gücümüzle devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (Hibya Haber Ajansı)