Birçok kişinin merakla beklediği 2 Ekim tarihli BİM kataloğu yayımlandı. BİM kataloğunda bu hafta dikkat çeken ürünler arasında ısıtmalı masaj cihazı 799 TL , yüz germe masaj cihazı 1.290 TL ve led yüz maskesi 1.975 TL  fiyat aralığıyla kullanıcının beğenisine sunuluyor. BİM marketlerden satın alınabilecek ürünler aynı zamanda BİM'e ait internet sayfası üzerinden de satışa açık hale geliyor. Ayrıca tüketicilere, ürünlerde 6 taksit seçeneği de ön plana çıkıyor. 

Eylülde fiyatı en çok artan ve azalan ürünler belli oldu Eylülde fiyatı en çok artan ve azalan ürünler belli oldu

Isıtmalı Masaj Cihazı ile Rahatlayın

Katalogda öne çıkan ürünlerin başında, stres ve yorgunluktan kurtulmak isteyenler için ısıtmalı masaj cihazı yer alıyor. Vücudun çeşitli bölgelerine uygulanabilen bu cihaz, hem ısıtma hem de titreşim özellikleriyle kullanıcılara rahatlama sunuyor. Ürün 799,00 liradan satışa sunuluyor. 

Bim Katalog

Kırışıklıklarınızdan Kurtulun 

BİM kataloğunda yer alan bir diğer ürün ise yüz germe masaj cihazı olarak dikkat çekiyor. Yüz germe masaj cihazı, cilt bakım rutininin bir parçası olarak kullanılan; cildin daha sıkı, genç ve canlı görünmesine yardımcı olan bir ürün. Ürünün katalog fiyatı ise 1.290 TL şeklinde.

Uygun Fiyatlı Ev Aletleri de BİM'de 

BİM’in aktüel ürünler kataloğunda, ev aletleri ve teknolojik ürünler de dikkat çekiyor. Elektrikli mutfak aletlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar geniş bir yelpazede ürünler uygun fiyatlarla satışa sunulacak.

Ürünlerde Stoklar Sınırlı 

BİM, her hafta olduğu gibi bu hafta da sunduğu aktüel ürünlerde sınırlı stok uyarısını yineledi. Özellikle teknolojik ve ev aletleri kategorisindeki ürünlerin hızla tükenmesi bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi