Güncel - Yaşam

Pazar günü evden çıkmadan bu haberi mutlaka okuyun!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından 6 Ekim Pazar gününe dair hava durumu raporunu yayımladı. İşte bölge bölge hava durumu tahminleri...

Abone Ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, ülkenin batı bölgelerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Özellikle Marmara'nın kuzey ve batı kesimleri, İzmir'in kuzeyi ve Düzce çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Diğer bölgelerde ise havanın az bulutlu ve açık olacağı tahmin ediliyor.

MARMARA BÖLGESİ

Bölgenin kuzey ve batı kesimlerinde parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenirken, bu alanlarda sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Yağışların, özellikle sabah saatlerinde Kırklareli çevresinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ

Havanın parçalı ve az bulutlu olacağı, kuzey kesimlerde ise bulutlanmanın yoğunlaşacağı bekleniyor. İzmir’in kuzey bölgelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor.

Sıcaklıklar 27 ila 30 derece arasında değişiyor.

AKDENİZ BÖLGESİ

Gökyüzünün açık ve az bulutlu olması beklenen bölgede sıcaklıklar 30 derece civarında seyrediyor. Adana'da hava sıcaklığının 35 dereceyi bulacağı tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ

İç Anadolu Bölgesi'nde açık ve az bulutlu bir gökyüzü bekleniyor. Sıcaklıkların 30 derece civarında olacağı tahmin ediliyor.

KARADENİZ BÖLGESİ

Batı Karadeniz'de havanın genel olarak az bulutlu ve açık olacağı, batı bölgelerinde ise zamanla parçalı bulutlu bir havanın etkili olması bekleniyor. Gece saatlerinden itibaren Düzce çevresinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz'de ise parçalı ve az bulutlu bir gökyüzü bekleniyor.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Gökyüzünde az bulutlu bir görünümün beklendiği Doğu anadolu Bölgesi'nde sıcaklıkların Kars, Van ve Erzurum civarında 20 derece civarına kadar düşeceği tahmin ediliyor.

Malatya'da beklenen sıcaklık ise 27 derece.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Az bulutlu ve açık bir gökyüzü beklenen bölgede tahmini sıcaklıklar 32 derece civarında.