İş Dünyası

Neova Sigorta, Smart-i Awards ve InsurTech’ten ödüllerle döndü

Sigorta sektörünün önde gelen şirketlerinden Neova Sigorta, sektördeki yenilikçi ürün ve hizmetlerin değerlendirildiği Smart-i Awards’ta 2 ödülün sahibi oldu. Sektöre yönelik yenilikçi inovasyonlarıyla ise InsurTech 2024’te En Insurtech Sigorta Şirketi Parlayan Yıldız Ödülü’nü kazandı.

Abone Ol

En son teknolojiler ve en iyi uygulamaları kullanarak müşterilerine yenilikçi hizmetler sunan Neova Sigorta, sektördeki prestijli yarışmalardan ödüllerle döndü. Neova Sigorta, sektörün gelişmesi için inovatif projeler ile iş modellerini teşvik etmeyi amaçlayan Smart’i Awards’ta 2 farklı kategoride ödülün sahibi oldu. Şirket, teknoloji alanında hayata geçirdiği ConnectSure projesiyle “En İyi Altyapı” kategorisinde “Altın Smart-i” ödülünü kazandı. Ayrıca sosyal sorumluluk alanında gerçekleştirdiği “Bugünün Tecrübesi, Yarının Siber Geleceği” projesiyle de “Gümüş Smart-i” ile ödüllendirildi. 

 

Teknoloji, sosyal sorumluluk ve müşteri deneyimi projeleriyle ödüllerin sahibi oldu

 

Neova Sigorta, sektörün bir diğer önemli ödülü olan InsurTech 2024’te de en yenilikçi teknoloji çözümlerini içinde barındıran projeleri ve TSS Müşteri Deneyimi Yolculuğu Projesi ile ödüle layık görüldü. Sigorta sektörünün sorunlarına en yenilikçi uygulamalarla değer katan ve dijital dönüşümünü hızlandıran projelerin değerlendirildiği InsurTech 2024’te En Insurtech Sigorta Şirketi Parlayan Yıldız Ödülü’nü kazandı. Neova Sigorta, geliştirdiği teknolojik çözümler, müşteri odaklı hizmet anlayışı ve sosyal sorumluluk alanındaki projeleri sayesinde kazandığı bu ödüllerle sektördeki öncü konumunu pekiştirdi.