IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği, yeni merkez ofisine taşındı. IBS, Maslak Link Plaza, Eski Büyükdere Cad. No: 3-5 Kat:1, Maslak İstanbul adresindeki yeni merkez ofisinde, sigorta sektöründen üst düzey yöneticiler ve basının önde gelen isimleri ile birlikte özel bir açılış seremonisi gerçekleştirdi. IBS Yönetim Kurulu Başkanı Süha Güçsav ve CEO Murat Çiftçi ev sahipliğinde gerçekleştirilen davette, Türkiye’nin çok değerli caz müzisyenlerinden Ebru Selvikavak, Yahya Dai ve Eylül Biçer’in önderliğinde, caz ve pop caz repertuarından oluşan keyifli bir müzik şöleni yaşandı. Türk gastronomisinin önde gelen şeflerinden Çiğdem Seferoğlu’nun hazırladığı özel menü ve lezzet dolu yiyecekler, katılımcılardan tam not aldı. 

IBS, iş akışını desteklemek ve çalışan memnuniyetini artırmak amacıyla özenle tasarlanan yeni ofisinde, hibrit ve çevik çalışma kültürünü desteklerken, sağlık ve konforu ön planda tutan teknolojik donanımlarıyla da dikkat çekiyor. Rahatlık, verimlilik ve profesyonellik odaklı ferah bahçesi ve modern plaza konseptiyle dizayn edilen yeni çalışma ortamında IBS, işbirliğini ve yaratıcılığı teşvik etmeyi hedefliyor.

Yeni büyüme hedefleri ve şirketin inovatif bakış açısını yansıtıyor

 

IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği CEO’su Murat Çiftçi; konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “IBS olarak Türkiye piyasasında 25 yılı aşkın süredir önemli işlere imza atan bir şirketiz. Türkiye’nin karma global sermayeli en büyük brokeri olarak büyümeyi sürdürürken, Türkiye dışında da varlığımızı kuvvetlendirmeye yönelik adımlar atmaya devam ediyoruz. Şirketimizi ve hizmetlerimizi önümüzdeki dönemde daha da büyütme stratejimiz doğrultusunda, inovatif bakış açımızı yansıtan yeni bir merkez ofise taşınma ihtiyacı hissettik. Yeni ofisimizde bir yandan ekiplerimizin rahat ve mutlu olabilecekleri bir çalışma ortamı sağlamayı hedeflerken, müşterilerimize de daha verimli ve özelleştirilmiş hizmetler sunmayı amaç edindik. Yeni ofisimizin hayırlı olmasını diliyor, burada nice yeni başarıları tüm çalışma arkadaşlarımız ve iş ortaklarımızla birlikte kutlamayı temenni ediyoruz.”

Pozitif ayrımla 27 bin kişiye iş kapısı açıldı Pozitif ayrımla 27 bin kişiye iş kapısı açıldı

Muhabir: ERAY AKSOY