Halkbank web
Ekonomi Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 11.04.2024 07:00

Network ile bayram şıklığı

Baharın enerjisini yansıtan NetWork İlkbahar/Yaz 2024 Koleksiyonuyla bayram ziyaretlerinizde ve tatilinizde şıklığınızı yansıtın.
Network ile bayram şıklığı

Zengin dokular, minimalist çizgiler ve desenlerin yer aldığı NetWork İlkbahar/ Yaz koleksiyonu bayramda şıklığıyla konuşulan kadın ve erkeklere cesur alternatifler sunuyor. Kahve ve ekru tonlardaki trikolar, sezonun trend renklerini barındıran gömlekler ve modern kesimli deri ceketler yüksek kalite kumaşları ile özgün ve güçlü bir stili yansıtıyor.

 

NetWork’ün kadın koleksiyonunda yer alan alt üst keten takımlar, elbiseler ve etekler baharın renkleri olan kahve, turuncu, ekru ve maviler bayram ziyaretlerinizde ve tatil boyunca iddialı bir görünüm sunuyor. Yenilikçi ve modern kesimleriyle konforlu smart denimler, ceket, tulum, şort ve pantolonlar, bluz ve çizgili gömlekler şık kombinler ortaya koyuyor. Kıyafetlerin tamamlayan topuklu sandaletler, loaferlar ve çantalar ise bayramda konforlu bir şıklık sunuyor.  

 

NetWork İlkbahar/Yaz 2024 Erkek koleksiyonu, doğadan ilham aldığı renk tonları ile enerjinizi yükseltirken smart ve şık tasarımları ile bayram tatiline cesur bir giriş yapmanıza olanak sağlıyor. Sezonun trend renklerini barındıran gömlekler ve modern deri/süet ceketler, yüksek kalite kumaşları ile öne çıkıyor. Farklı kesimlerde pantolonlar ve polo yaka t-shirtler, konfor ve stilde mükemmel dengeyi sağlarken sportif şıklık sunuyor. Erkek giyime modern ve yalın bir stil katan keten takımlar ise hafifliği ve konforu ile NetWork’ün zamansız stil yaklaşımını sürdürüyor. Stil tamamlayıcısı loaferlar ise konforlu bir şıklık vaad ediyor.

 .  

NetWork İlkbahar/Yaz 2024 Koleksiyonu ile bayramda stilinize şıklık katmak ve koleksiyonu yakından incelemek için mağazalara ve NetWork online adresine davetlisiniz.