Güncel - Yaşam Kaynak: Hibya Haber Ajansı 13.04.2024 13:00 Güncelleme: 13.04.2024 14:29

Kayseri Büyükşehir, yüzme havuzlarına bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, belediye bünyesinde faaliyet gösteren 30 adet yüzme havuzunun bakım ve onarımını yaparak, tekrar vatandaşların hizmetine sundu.
Kayseri Büyükşehir, yüzme havuzlarına bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde faaliyet gösteren toplam 30 havuzuyla vatandaşlara hizmet verirken, yüzme havuzlarının daha temiz, daha güvenli ve daha elverişli olması için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda, büyükşehir belediyesi İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanlığı’na bağlı çalışmalarını yürüten Teknik Bakım, Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayını fırsat bilerek, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait 30 adet yüzme havuzunun bakım, onarımını bir ay gibi kısa sürede yaptı.

Ekipler, havuzların tüm bakımlarını, onarımlarını, kimyasal analizlerini, otomasyon sistemlerinin kontrolünü ve denetimini yaparak vatandaşların hizmetine sundu.

Özellikle gençler olmak üzere vatandaşları büyükşehir belediyesi yüzme havuzlarına beklediklerini ifade eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Teknik Koordinatörü Vedat Kılıç, Türkiye’de ilk olan, yerli ve milli olarak üretilen, havuz suyu uzaktan kontrol ve izleme cihazı ve UV cihazı ile havuzları uzaktan izleyen, kontrol eden ve halkla paylaşan sistem ile büyükşehir belediyesine bağlı hizmet veren yüzme havuzlarının daha güvenli olduğunun altını çizdi.