Vakıf Katılım web
Magazin Kaynak: Rahime SEZGİN 14.07.2024 11:20

huner'den yeni şarkı Geri Vites

İstanbul merkezli yetenekli şarkıcı ve söz yazarı huner, hayranlarına sürpriz yaparak yeni single'ı "Geri Vites"i yayınladı.
huner'den yeni şarkı Geri Vites

 Bu dikkat çekici parça, toksik bir ilişkiden kaçış ve özgürlüğü arayış temasını işliyor. huner, dinleyicilerini kaygısız ve umursamaz bir tavırla özgürlüğünü geri kazanmaya davet ediyor. "Geri Vites" 12 Temmuz'da tüm dijital platformlarda Avrupa Müzik etiketiyle dinleyicileriyle buluştu.

Şarkının Teması ve İlhamı

"Geri Vites," bir ilişkide yaşanan gerginlikleri ve bireyin bu baskıdan kurtulma isteğini konu alıyor. Şarkıda, karşılıklı yanlış anlaşılmalar ve duygusal karmaşalar, huner’in güçlü ve özgün lirikleriyle dile getiriliyor. "Bakma bana sana sinirliyim / İki lafından biri gerildim / Sandım sen de değiştin" dizeleri, şarkının ana temasını özetliyor. Şarkının ritmi ve enerjisi, dinleyicilere özgürlüğün ve bağımsızlığın önemini hissettiriyor.

Prodüksiyon ve Müzikal Tarz

Şarkı, R&B ve Neo-Soul tarzında, yerli indie dokunuşlarıyla bir harman oluşturuyor. "Geri Vites"te huner, aksak ritimler ve groovy bass ile kulaklara çalınan yaz ve chill hissini, akılda kalıcı vokal melodileri ve akıcı sözlerle harmanlıyor. Hem şarkıcı hem de prodüktör kimliği ile tanınan Yiğit Seferoğlu'nun huner'in tarzına uygun bir aranje oluşturduğu bu parça, arabayla yolculuk yaparken, plajlarda keyif yaparken ya da çalışırken arka planda çalarak bu yazınızın vazgeçilmezi olmak için gün sayıyor. huner, çizgisini bozmadan yerli R&B ve Neo-Soul'un temsilcisi olarak her çıkışıyla ilham aldığı ve temsil ettiği tarzı dinleyicileriyle buluşturuyor. Daha fazla dinlenmek adına arabesk sözleri ve melodileri tercih etmektense, kendini en iyi ifade edebildiği türde ve müzikalitede hislerini sakince dile getiriyor.

Huner Hakkında

Huner, kariyerinde kendine has bir tarz geliştirmiş ve özgün sesini geniş kitlelere ulaştırmayı başarmış bir sanatçı. Pandemi öncesinde Sepya grubunun solisti olarak tanınan huner, bireysel çıkışıyla da hatrı sayılır bir kitleden büyük ilgi görüyor. Müziğinde, D’Angelo, Erykah Badu ve PJ Morton gibi efsanevi isimlerden esinlenen sanatçı, dinleyicilerine farklı ve derin bir müzik deneyimi sunuyor.

Şarkının Yayın Tarihi

"Geri Vites," 12 Temmuz 2024 tarihinde tüm dijital platformlarda yayınlandı. huner, bu şarkısı ile dinleyicilerini yeni bir yolculuğa çıkarmayı hedefliyor.