Gastro

Glutensiz lezzetleri Thermomix ile keşfedin!

Modern mutfak teknolojisinin gücü Thermomix, glutensiz beslenme alternatifleriyle sağlıklı ve lezzetli tarifleri sofralarınıza getiriyor. Cookidoo® platformundaki zengin tarifler, glutensiz fırın mücverden içli köfteye, sebzeli pizza hamurundan beşamel domates çorbasına kadar geniş bir menü oluşturmanıza olanak tanıyor.

Abone Ol

Thermomix TM6, üstün teknolojisiyle mutfakta mucizelere tanık olmanız için tek cihazda 20'den fazla mutfak aletinin işlevini bir araya getiriyor. Geniş dijital ekranında yer alan Cookidoo® platformunun zengin tarif koleksiyonu, glutensiz beslenme alternatiflerinin taptaze lezzetlerini sofralarınıza getiriyor.

Thermomix TM6, mutfakta geçirdiğiniz zamanı azaltırken, glutensiz beslenme tercih edenler için hayatı kolaylaştırıyor. Cookidoo® platformunda yer alan sınırsız tarif seçeneği sayesinde her damak tadına uygun glutensiz lezzetler kolayca hazırlanabiliyor. 

Glutensiz lezzetleri Thermomix ile keşfedin!

Fırında glutensiz mücver, sebzelerin taptaze lezzetini ve besleyici gücünü bir araya getiriyor. Geleneksel içli köfte tarifine glutensiz bir yorum katılarak, klasik bir lezzet sağlıkla buluşturulabiliyor. Sebzeli pizza hamuru, glutensiz alternatifiyle tadını çıkartabileceğiniz sağlıklı bir tercih sunuyor. Ekmeksiz çerkez tavuğu ise klasik bir tarifi hafif ve besleyici hale getiriyor.

Çorba sevenler için glutensiz beşamelli sütlü domates çorbası ve kırmızı mercimekli sebze çorbası, sağlıklı ve doyurucu seçenekler arasına giriyor. Glutensiz şekersiz vejetaryen kek ve glutensiz ballı muhallebi ise tatlı krizlerini sağlıklı bir şekilde karşılıyor.