Konser öncesi soruları yanıtlayan şarkıcı," Özlem duyduğum yavru vatan. Birkaç hafta önce Petek Dinçöz'ün sahnesinde buradaydım, bir iki şarkı söyleyince teklif geldi, bizde değerlendirdik" dedi. 

'14 Eser hazır'

Metro müzisyenleri yarışıyor Metro müzisyenleri yarışıyor

7,8 yıldır bir albüm üzerinde çalışıyorum diyen Faruk Tuncel," Pandemi araya girince albümü ertelemek zorunda kaldım. Bütün sanatçı arkadaşlarım artık gülmeye başladı, Faruk abi, albüm çıkmıyor mu, diye? Olmazsa şarkıları bize ver biz okuyalım diye. 14 eser bitti ama ben şarkılarımı ikişer, ikişer okumak istiyorum. Hayatımdaki ilk albümüm" dedi. 

'Şemame klibinde oynadım'

Uzun yıllardır sahne alan şarkıcıya albüm için neden bu kadar geç kaldınız, sorununa? " Kendimle ilgili bir durum bu. Kız kardeşimi kaybettim, tam albüme hazırlandık başlayacağız sırada. Kardeşimi kaybedince hayata küstüm. 15 sene ara verdim. Tam yeniden yapacağım İbrahim Tatlıses sordu, ne zaman albüm geliyor, diye? Annem rahmetli oldu. Bunda bir hayır var diye bekledik. 'Şemame' okuyacaktım İbrahim abiye verdim, o okudu. İbrahim Tatlıses'in klibinde 'Şemame' klibinde bile oynadım. Çocuklarım ve torunlarıma hatıra kalsın" diye konuştu. 

Muhabir: ÖZLEM BABACAN