Magazin

Eşini tuzağa düşürüp hamile kaldı

Lisa Marie Presley ölümünden sonra bile gündeme gelmeye devam ediyor. Sırlarının ortaya çıkmasından sonra Lisa Marie Presley ile ilgili öyle bir gerçek ortaya çıktı ki...

Abone Ol

Lisa Marie Presley (1968-2023) Amerikalı şarkıcı ve Elvis Presley'in tek çocuğu olarak bilinir. Elvis Presley’in kızı olması nedeniyle hem müzikal hem de özel hayatıyla sık sık medyada yer aldı. Müzik kariyerinde birkaç albüm çıkaran Presley, en çok “Lights Out” şarkısıyla tanındı. Hayatında yaşadığı trajediler ve ünlü kişilerle olan ilişkileriyle de gündemde kaldı.

Lisa Marie Presley'in sırları neler?

Lisa Marie Presley'in hayatı, birçok sır ve dram barındırıyordu. Babası Elvis Presley'in ölümünden sonra, genç yaşta büyük bir miras devraldı ve bu durum onun hayatına büyük etki yaptı. Presley, dört kez evlendi; ünlü isimler Michael Jackson ve Nicolas Cage ile olan evlilikleri basının ilgisini çekti. Ayrıca, zor zamanlar geçirdiği ve mali zorluklarla karşılaştığı biliniyor. Özellikle çocuklarını kaybetme korkusu ve ruhsal sıkıntılarıyla baş etmesi, onun hayatındaki önemli sırlar arasında yer aldı.

Lisa Marie Presley neden öldü?

Lisa Marie Presley, 12 Ocak 2023 tarihinde kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Ölümünden kısa süre önce katıldığı Altın Küre Ödülleri'nde bitkin ve yorgun bir şekilde görülen Presley, sağlığıyla ilgili sorunlar yaşıyordu. Ancak tam olarak hangi sağlık sorunlarının ölümüne neden olduğu bilinmiyor.

Lisa Marie Presley nasıl gizlice hamile kaldı?

Lisa Marie Presley'in ortaya çıkan sırlarından biri de kızı Riley Keough'a hamile kalma hikâyesi...

Müzisyen Danny Keough ile evli olduğu dönemde birkaç kez hamile kalan Lisa Marie Presley, her defasında kürtaj oldu. Günlerden bir gün, bundan pişman olan Presley; "Bunu telafi etmem gerektiği duygusuna kapıldım. Çünkü hâlâ doğmamış bebeğimi aldırdığıma inanamıyordum. Bu çocuğa sahip olacağımı düşündüm. Sahip olmam gereken bir çocuk vardı" diyerek yeniden hamile kalmaya karar verdi.

Ne var ki bu arzusundan eşine söz etmedi.

Lisa Marie Presley, hamile kalmak için bir plan yaparak eşi Danny Keough ile bir gemi seyahati ayarladı. Seyahatin tarihini de doğurganlığının fazla olduğu bir döneme getirdi. Presley, 1989'un Mayıs ayında kızı Riley'e hamile olduğunu öğrendi.

Lisa Marie Presley, hamile kalmasını kitabında eşini tuzağa düşürmek olarak niteledi.